Când începe din nou Acces Direct la Antena 1. Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel

Elena Avramescu 13.08.2020, 20:14
Când începe din nou Acces Direct la Antena 1. Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel

Vești bune pentru fanii emisiunii Acces Direct, fiindcă izolarea este spre sfăârșit. În acest sens, Antena 1 a pregătit un nou sezon al show-ului prezentat de Mirela Vaida, după ce a luat o pauză forțată cauzată de mai multe infectări cu Covid-19 în echipă. Printre aceștia, s-au infectat chiar și Vulpița și Viorel, starurile emisiunii din acest an.

Când începe din nou Acces Direct la Antena

Noul sezon o să înceapă luni, 17 august, de la ora 17:00. Deja a apărut noul promo pe post care anunță noile ediții, informație confirmată pentru paginademedia.ro. Emisiunea a fost întreruptă aproape de finalul lunii iulie, când mai mulți s-au infectat cu noul Coronavirus. Chiar și soții Veronica și Viorel Stegaru, vedetele acestui show din ultimul sezon, s-au infectat.

„Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platou merge acasă”, a declarat Mirela Vaida atunci, lăsând fanii întristați.

Când începe din nou Acces Direct la Antena 1
Când începe din nou Acces Direct la Antena 1

Vulpița și Viorel au intrat imediat în izolare însă emisiunea a continuat să fie difuzată. Pentru a liniști pe toată lumea, Mirela Vaida a anunțat pe post că rezultatul testului său a fost negativ. Însă emisiunea a mai ținut doar câteva zile, pentru că o nouă infectare a dus la oprirea filmărilor. Astfel că ultima ediție a fost luni, 27 iulie.

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, s-a arătat într-un comunicat al postului de televiziune Antena 1 la vremea respectivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...