EXCLUSIV

Când iese la pensie Nea Marin de la Antena 1. E om al muncii și la 64 de ani: „Voi continua să dansez cât m-o lăsa Dumnezeu”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 26.01.2023, 17:38
Când iese la pensie Nea Marin de la Antena 1. E om al muncii și la 64 de ani: „Voi continua să dansez cât m-o lăsa Dumnezeu”. EXCLUSIV

Marin Barbu, alias Nea Marin, una dintre vedetele cele mai îndrăgite ale postului Antena 1, e încă om al muncii, în ciuda zvonurilor că s-ar bucura deja, de câteva luni bune, de binemeritata pensie. Celebrul dansator ne-a spus, în exclusivitate pentru Impact.ro: „Nici pomeneală de prima pensie! Poate la începutul verii!”.

Când iese la pensie Nea Marin de la Antena 1

Vedeta de televiziune susține că este și nu este nerăbdător să iasă la pensie: „Nu știu cum va fi și ce va fi! Știu doar că până în aprilie mai sunt doar câteva luni și apoi voi vedea. Dar e un lucru asupra căruia nu am niciun fel de dubii. Voi continua să mă bucur de viață ca și până acum!”.

În plus, Nea Marin a dat asigurări cititorilor Impact.ro că nu se va despărți prea curând de pasiunea sa aparte pentru dans: „Voi continua să dansez cât m-o lăsa Dumnezeu! De va fi până la 75 sau la 85 de ani, voi avea aceeasi bucurie. Dacă va și mai mult, cu atât mai bine! Cred că ăsta a fost rostul meu pe pământ: să-i învăt pe alții să danseze, să le transmit bucuria dansului nostru, să transmit mai departe ceea ce și eu am primit la rândul meu!”, spune Marin Barbu.

Cand iese la pensie Nea Marin de la Antena 1
Cand iese la pensie Nea Marin de la Antena 1

A deschis o școală de dans împreună cu fiica lui cea mică, Larisa

Puțină lume știe că mezina sa, Larisa, 35 de ani, a făcut un master în etnologie și folclor, preluând într-un fel pasiunea enormă a tatălui pentru arta dansului popular și devenind profesor de specialitate. Mai mult, de câțiva ani, cei doi, tată și fiică, și-au deschis, în Capitală, și o școală de dans, una dedicată în principal copiilor, cu vârste de la cinci ani în sus.

Pe de altă parte, nu trebuie uitat că Marin Barbu și-a văzut împlinit visul vieții sale profesionale, devenind de foarte tânăr, la nici 15 ani, coregraf al unui ansamblu muzical din București. Vor fi urmat cinci decenii dăruite scenei, dintre care ultimii 15 de ani i-a petrecut sub lumina reflectoarelor, la cele mai importante posturi particulare de televiziune din România. El a recunoscut mereu că pasiunea sa pentru dans l-a adus și în lumea televiziunii, fiindcă așa a și fost remarcat pentru prima dată, de către producătoarea Mona Segall.

Pariul vieții sale de pensionar? Să-i facă dansatori și pe nepoți!

Însă pariul personal al lui Nea Marin pentru prima perioadă a vieții sale de pensionar va fi legată de primii săi doi nepoți, Ana Maria, 12 ani și Darius Andrei, 13 ani, copiii fetei sale celei mari, Dana:

”Toată ziua mi-ar plăcea să fiu cu ei, să-i duc, să-i aduc, să mă duc cu ei la dans. În viitorul foarte apropiat mi-am propus să-i fac și pe ei profesori de dans, să le dau câte o grupă și Anei și lui Darius”, ne-a dezvăluit planurile sale de viitor îndrăgitul coregraf.

Urmăriți Impact.ro și pe