Când este așteptat sfârșitul războiului din Ucraina. Scenariul lansat de șeful spionajului de la Kiev

Badea Violeta 05.07.2022, 07:39
Când este așteptat sfârșitul războiului din Ucraina. Scenariul lansat de șeful spionajului de la Kiev

Mii de soldați și-au pierdut viața, numeroase echipamente militare au fost irosite, orașe întregi au fost supuse unor bombardamente neîncetate și, după mai bine de patru luni, armata rusă își continuă „operațiunea militară specială” din Ucraina. Când va lua sfârșit acest conflict? Aceasta este marea întrebare care se pune în acest moment. Toată lumea face presupuneri cu privire la sfârșitul acestui război. Șeful spionajului de la Kiev a venit, însă, cu un răspuns!

Când se va sfârși războiul din Ucraina? Șeful spionajului de la Kiev a spus clar

Kirill Budanov, șeful spionajului din Ucraina, a acordat, de curând, un interviu pentru RBC-Ucraina. Întrebat cât timp va mai dura războiul, acesta a precizat că totul va lua sfârșit, cel mai probabil, în anul 2023, când trupele ucrainene vor ajunge la frontiera de stat a Ucrainei din 1991, recuperând teritoriile ocupate de ruși.

Potrivit lui Kirill Budanov, primele rezultate vizibile ale punctului de cotitură ar putea fi observate în august, iar până la sfârșitul anului intensitatea ostilităților va scădea.

„Către sfârşitul anului, să zicem, intensitatea ostilităţilor se va reduce destul de mult. Dar acesta nu va fi încă sfârşitul, este important să înţelegeţi corect ceea ce spun”, a declarat șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina.

Kirill Budanov
Kirill Budanov

Rușii plănuiesc să organizeze referendumuri în regiunile ucrainene cucerite

Kirill Budanov a mai spus că invadatorii pregătesc referendumuri în teritoriile nou ocupate din regiunile Herson și Zaporojie. Acestea ar urma să aibă loc pe data de 11 septembrie.

„Se pregătesc. Trebuie să înțelegeți că între pregătire și faptul împlinit, după cum se spune, este o cale lungă. Se pregătesc să se conecteze, dar în paralel cu aceasta există și alte opțiuni.

Crearea de noi „republici populare”, crearea unei mari „republici populare”, anexarea unui teritoriu vast la Rusia, anexarea unui teritoriu separat la Rusia – toate acestea vor fi decise, ca întotdeauna în Rusia, pe ultima zi”, a spus acesta, conform celor de la Ukrainska Pravda.

Amintim că Rusia a atacat Ucraina pe data de 24 februarie 2022. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se aștepta să cucerească Kievul și Ucraina în doar câteva zile, dar armata sa s-a poticnit pe câmpul de luptă. De la începutul războiului, rușii au pierdut aproximativ 36.200 de soldați în Ucraina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...