Când are loc finala Survivor România 2023. Domnul Dan a dat vestea cea mare: „Va fi o luptă epică”

Corina Oprea 14.05.2023, 19:53
Când are loc finala Survivor România 2023. Domnul Dan a dat vestea cea mare: „Va fi o luptă epică”

Nu mai este mult până când Survivor 2023 va desemna marele câștigător. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat când se va termina celebra competiție și a oferit mai multe detalii despre marea finală, pe care atât concurenții, cât și telespectatorii o așteaptă cu sufletul la gură.

Totul despre finala Survivor 2023

Finala Survivor este tot mai aproape și emoțiile concurenților cresc pe zi ce trece. Doar unul dintre ei va reuși să obțină titlul de cel mai bun și va pleca acasă cu banii. Daniel Pavel, prezentatorul competiției, a dezvăluit data exactă la care se va da ultima bătălie pentru premiul cel mare, spre feliciul telespectatorilor nerăbdători.

De la Dan aflăm că ultimul traseu se va ține pe data de 24 mai. Tensiunea în Republică este tot mai mare, iar concurenții nu mai au răbdare până când vor afla cine este cel mai puternic. La fel de multe emoții au și cei de acasă, motiv pentru care prezentatorul a ținut să le comunice data exactă la care vor urmări marea finală Survivor 2023.

„Am fi vrut să fim în public la finala națională a talentului, dar trebuie să ne bazăm pe VOYO să vedem cum a fost. Intrăm și noi în linie dreaptă cu finala Survivor România, mai e puțin până pe 24 mai. Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică.

Dar, până atunci, voiam să fiu parte din cea mai mare sărbătoare a televiziunii, să fim alături de întreaga Românie, în finala «Românii au talent». Mulțumesc de legătură, bucurați-vă de spectacol acum, dar și miercuri 24 mai la finala Survivor. Vă salut cu căldură, la propriu, de aici din Republica Dominicană”, a transmis Daniel Pavel.

Cine ar putea câștiga Survivor 2023

Finalul competiției Survivor 2023 este tot mai aproape și mulți se întreabă cine va fi cel care va pleca acasă cu marele premiu. Concursul este tot mai dificil, dar cel mai bun va reuși să ajungă în finală și să pună mâna pe bani.

Casele de pariuri au anunțat deja numele concurentului favorit și se pare că au reușit să îi șocheze pe fanii emisiunii. Este vorba despre două nume preferate, ambii concurenți având șanse să fie câștigători. Potrivit cotelor de la casele de pariuri, Carmen Grebenișan este printre cei mai iubiți concurenți. Deși a fost de multe ori nominalizată să plece acasă, telespectatorii au votat-o și o țin în continuare în concurs. Aceeași cotă are și Dan Ursa, dar doar unul va reuși să fie mai bogat cu 100.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe