Când are loc Black Friday la eMag anul acesta. Magazinul tocmai a făcut anunţul

Ioana Bucur 13.10.2021, 12:21
Când are loc Black Friday la eMag anul acesta. Magazinul tocmai a făcut anunţul

Doar câteva săptămâni ne despart de evenimentul de shopping al anului. Românii au aflat când are loc Black Friday la eMag anul acesta. Ce schimbări a anunțat magazinul.

Cel mai mare eveniment de shopping al anului

Românii care încă nu și-au făcut listele de cumpărături mai au doar câteva săptămâni la dispoziție pentru a le definitiva. Celebrul magazin online a anunțat schimbări importante pentru ediția din acest an Black Friday.

Reprezentanții eMag au explicat că în acest an, mai mult ca oricând, cumpărătorii vor beneficia de reduceri substanțiale categorii noi de produse. În plus, clienții vor beneficia de livrare flexibilă, la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.

„Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Numărul clienților care își fac cumpărăturile online a crescut semnificativ și va antrena în continuare trecerea în online, dar și diversificarea categoriilor de cumpărături”, au transmis reprezentanții eMag.

Pentru magazin, evenimentul este și cel mai bun mod de a observa tendințele anului în comerțul online. În ediția din 2021, eMag vizează creșterea plăților cu cardul, diversificarea coșului de cumpărături cu produse din mai multe categorii și creșterea comenzilor la easybox.

„Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România”, a mai transmis eMag.

Când are loc Black Friday la eMag anul acesta

Black Friday la eMag 2021

Dar când are loc Black Friday la eMag anul acesta? Mai devreme decât am crede. Compania a anunțat că startul celui mai mare eveniment de shopping din România se va da pe 12 noiembrie.

Anul trecut, în ziua de Black Friday 2020, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMag. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar șapte minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday.

În primul minut de la startul campaniei s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

eMag este o companie românească fondată în anul 2001. este un pionier al comerțului electronic din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...