Campioană olimpică, bătută crunt de antrenorul ei. Bărbatul a fost arestat

Andrei Cezar, Andrei Predoiu 02.12.2021, 10:05
Campioană olimpică, bătută crunt de antrenorul ei. Bărbatul a fost arestat

Caz șocant în lumea sportului. O campioană olimpică la Tokyo a fost bătută crunt și strangulată de antrenorul ei în propria locuință. Femeia a sunat de urgență la poliție, iar bărbatul a fost arestat. Campioana olimpică și-a făcut publică poveste pe rețele de socializare.

Campioană olimpică la Tokyo, bătută crunt de antrenorul ei

Margaux Pinot, în vârstă de 27 de ani, a fost medaliată cu aur la Tokyo la proba de judo. Agresiunea asupra ei s-ar fi petrecut sâmbătă noapte, atunci când antrenorul echipei franceze de judo, Alan Schimitt, aflat în stare de ebrietatate, i-a aplicat partenerei sale de viață mai multe lovituri extrem de puternice la nivelul feței. În urma agresiunilor, tânăra a ajuns la spital.

Agenții de poliție sosiți la fața locului l-au arestat pe Alan Schimitt, însă între timp bărbatul a fost eliberat din lipsă de probe. Revoltată de decizia magistraților de la Tribunalul Bobigny, judoka Margaux Pinot a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care arată cât de grav a fost bătută de soțul și, în același timp, antrenorul ei.

Campioana olimpica, batuta crunt de antrenorul ei. Barbatul a fost arestat

Probabil că judo-ul a fost cel care m-a salvat

În noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost victima unei agresiuni la domiciliul meu de către soțul și antrenorul meu. Am fost insultată, lovită cu pumnii, iar capul meu s-a lovit de mai multe ori de pământ. Și, în cele din urmă, am fost strangulată. Am crezut că voi muri.

Am mai multe răni, inclusiv un nas spart și 10 zile de întrerupere temporară a activității. Astăzi, justiția a decis să îl elibereze. Ce valoare are apărarea lor calomnioasă în fața rănilor mele și a sângelui împrăștiat pe podeaua apartamentului meu? Ce a lipsit? Moartea la sfârșit, poate? Probabil că judo-ul a fost cel care m-a salvat”, a reacționat sportiva pe Twitter.

Urmăriți Impact.ro și pe