Cadourile pe care nu trebuie să le primești. Aduc ghinion și boală. Sfaturile Lidiei Fecioru

Andreea Bisinicu 23.11.2020, 12:18
Cadourile pe care nu trebuie să le primești. Aduc ghinion și boală. Sfaturile Lidiei Fecioru

Cadourile pe care nu trebuie să le primești. Aduc ghinion și boală. Sfaturile Lidiei Fecioru te vor lăsa mască. Care sunt lucrurile care te vor pune pe gânduri.

Care sunt cadourile pe care nu trebuie să le primești

Te-ai gândit vreodată că există lucruri care îți fură energia? Sau poate crezi în superstiții și nu păstrezi nimic din ce ai primit de la persoanele cu care nu mai ai nicio legătură, te-au rănit sau cu care, pur și simplu, ai pierdut legătura.

Ei bine, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că există șapte lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le faci cadou și nici să nu le păstrezi, la rândul tău, în cazul în care cineva ți le dăruiește.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Dacă primești un ceas, mai bine îl arunci. Ceasul aduce despărțirea, spune Lidia Fecioru, care a adăugat că „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.”

Florile galbene, oricât de frumoase ar fi, sunt simbolul universal al geloziei. Specialistul avertizează că atunci când primești flori galbene se anunță o despărțire temporară, cauzată de un episod de gelozie.

Florile galbele sunt simbolul geloziei. De ce nu e bine sa le daruiesti
Florile galbele sunt simbolul geloziei. De ce nu e bine sa le daruiesti

Oglinda semnifică invidie, iar portofelul trebuie să aibă un leu înăuntru

De asemenea, un alt obiect pe care nu ar trebui să-l primești niciodată este cuțitul. De ce? Ce spune specialistul:

„Cuțitul vă poate tăia soarta. Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a specificat Lidia Fecioru la Antena3.

Dacă tot se spune că atunci când spargi o oglindă ai șapte ani de ghinion, nu mai bine nu primești nicio oglindă în dar? Lidia Fecioru spune că dacă o femeie cumpără altei femei o oglindă, prima este invidioasă pe frumusețea și energia prietenie sale. Aveți grijă de la cine primiți cadou oglinzi.

Cu siguranță ai văzut o geantă frumoasă în vitrină sau un portofel de piele care arată senzațional. Dacă le primești cadou, asigură-te că nu vin „goale” și au măcar un ban sau un leu înăuntru, „în caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Nu în ultimul rând, Lidia Fecioru spune ca atunci când primești perle, trebuie să ai grijă să nu le porți singure. Se spune că această piatră minunată atrage lacrimi și pentru a înlătura această superstiție trebuie ca perlele să fie purtate pe mai multe bijuterii în același timp, ca un set.

Urmăriți Impact.ro și pe