Cadourile pe care le primea Diana Șoșoacă și despre care credea că sunt otrăvite. Ce i-a transmis medicul

Stan Filon 13.01.2021, 13:19
Cadourile pe care le primea Diana Șoșoacă și despre care credea că sunt otrăvite. Ce i-a transmis medicul

Diana Șoșoacă a trecut prin momente de groază, care încă nu s-au terminat! Noua senatoare AUR crede că cineva îi vrea răul, iar aceste sentimente i-au fost amplificate de informațiile pe care le-a primit în ultima perioadă. Șoșoacă se teme să nu fie otrăvită, mai ales că i-a fost destul de rău în ultima perioadă. Medicul său i-a spus că are nevoie de analize amănunțite.

Diana Șoșoacă se teme să nu fie otrăvită

Diana Șoșoacă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este, aproape cu acte-n regulă, cea mai controversată membră a celui mai controversat partid din România. Cu toate acestea, AUR a intrat în Parlament, din cauza discursului pe care l-au avut membrii săi. Aceștia au vorbit și de multe ori chiar au urlat împotriva măsurilor de restricție impuse de autoritățile din România.

Chiar despre campania electorală de la alegerile parlamentare a vorbit și Diana Șoșoacă. Acea perioadă a fost una cruntă pentru actuala senatoare, deoarece avea senzația că cineva vrea să-i facă felul, s-o reducă la tăcere, deoarece deranja multă lume.

Diana Sosoaca se teme sa nu fie otravita
Diana Sosoaca se teme sa nu fie otravita

”Eu nu sunt paranoică”

Chiar dacă aproape toată campania sa electorală s-a desfășurat în mașină sau prin parcuri, de unde intra în direct pe rețelele de socializare cu fanii ei, Șoșoacă spune că a primit semnale puternice chiar și din afara țării. A fost rugată chiar să nu mai miroasă nici florile pe care le primea!

”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav…

Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a povestit Diana Șoșoacă, despre faptul că ar fi putut să fie otrăvită.

”Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid”

”Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.

Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...