EXCLUSIV

Cadourile costisitoare pe care le primea Marina Almășan de la Victor Socaciu de 1 Martie. „A trebuit să-l opresc”. În fiecare an îi lua același lucru. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 01.03.2022, 15:02
Cadourile costisitoare pe care le primea Marina Almășan de la Victor Socaciu de 1 Martie. „A trebuit să-l opresc”. În fiecare an îi lua același lucru. EXCLUSIV

Marina Almășan nu a obișnuit să cumpere mărțișoare, dar nu a dus lipsă de ele. În copilărie, mama sa, care era profesoară, îi aducea cu kilogramele, iar mai târziu, în timpul căsniciei cu Victor Socaciu, simbolul cu șnur roșu și alb s-a transformat în brățările de aur, pe care regretatul actor i le oferea, în fiecare an, de 1 Martie. Iar în acest an, actualul partener, Georgică Cornu, i-a oferit, de Mărțișor, o provocare inedită.

Ce cadouri costisitoare primea Marina Almășan de la Victor Socaciu în fiecare an, de 1 Martie

Marina Almășan, una dintre cele mai vechi prezentatoare de la TVR, a adunat de-a lungul anilor o mulțime de amintiri legate, de asemenea, și de ziua de 1 Martie. Vedeta a avut o copilărie frumoasă, în care a fost învățată să dăruiască mărțișoare.

Mai mult, în fiecare an, chiar în prima zi caledaristică a primăverii, Marina face ea însăși un cadou special celui mai important bărbat din viața sa, care i-a fost aături de când s-a născut, mai precis tatăl ei, care-și aniversează ziua de naștere.

„Aveam mărțișoare la kilogram. Mama a fost profesoară și primea tone de mărțișoare, pe care le puneam în circulație, le ofeream anul următor”, a mai spus Marina Almășan pentru impact.ro.

Marina Almasan
Marina Almasan

Brățări de aur în loc de mărțișor

Odată cu trecerea timpului, mai precis în timpul relației cu fostul soț, Victor Socaciu, tatăl copilului său,  mărțișorul cu șnur alb și roșu a fost înlocuit cu brățările de aur, pe care vedeta le primea în fiecare an, de 1 Martie, de la regretatul artist.

„La început, Victor îmi făcea cadou câte o brățară de aur. După câțiva ani, i-am zis stop cu cheltuielile, pentru că nu o să le pot purta simultan.

Am făcut o colecție. Eu nu sunt foarte pasionată de bjuterii. Le am și acum și le port doar prin emisiuni”, ne-a spus aceasta, întrebată fiind despre cadourile pe care fostul soț obișnuia să i le facă la început de martie.

Cadoul inedit de la Georgică Cornu

Astăzi, la primele ore ale dimineții, Marina a primit mărțișorul și de la actualul său partener, Georgică Cornu. „Știind cât de mult îmi doresc să-mi reiau călătoriile în jurul lumii, Georgică mi-a oferit, de Mărțișor, o provocare inedită: să pun degetul pe hartă, acolo unde mi-aș dori o vacanță.

Pentru că sunt speriată de bombe – iată că expresia devine realitate – va trebui să caut cea mai safe destinație.  Mi-o poate recomanda cineva?”, ne-a mai spus vedeta tv.

Început bun de… primăvară

Odată cu mărțișorul, Marina Almășan a reusit să predea în cursul zilei de astăzi, la editură, cartea pe care a scris-o despre Victor Socaciu.

„Acum am predat cartea la editură, e mai bogată decât toate cărțile de până acum, asta fiind a 15-a. A ieșit prea voluminoasă, așa că am renunțat să scriu chiar tot”, a completat vedeta tv, care a profitat de vacanța cu emisiunea, pentru a termina cartea în timp record. Aceasta va reveni la muncă și va începe filmările pe care deja le-a pregătit la jumătatea lunii martie.

Urmăriți Impact.ro și pe