EXCLUSIV

Cadoul inedit, de 30.000 de euro, pe care Ioana Năstase și-l face singură de ziua sa: propriul căluț, un arab pur-sânge. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 17.09.2021, 19:58
Cadoul inedit, de 30.000 de euro, pe care Ioana Năstase și-l face singură de ziua sa: propriul căluț, un arab pur-sânge. EXCLUSIV

Ioana Năstase are o dorință specială în aceste zile în care și-a serbat ziua de naștere. Ea vrea, nici mai mult, nici mai puțin să-și facă un cadou aparte, și anume să-și cumpere un cal arab, pur sânge.  ”Jumătatea” lui Ilie Năstase a mărturisit că nu a primit daruri din partea celor apropiați, de ziua sa, un motiv în plus să încerce achiziționarea cadoului surpriză la care ține foarte mult.

Sunt de ceva vreme în căutarea unul cal. Da, da, a unui cal! I-am spus și lui Ilie că-mi doresc așa ceva de ziua mea. S-a uitat la mine și mi-a zis că o să căutăm împreună, dar nu mai am răbdare. Așa că, în acest weekend, voi trece la fapte!, a declarat Ioana Năstase pentru impact.ro.

Își alege cadoul de la o fermă din Brașov

Ea a mărturisit că a luat deja legătura cu o fermă din zona Brașovului, care i-a confirmat că-i poate îndeplini marea dorință. Ca atare, Ioana Năstase spune că de abia așteaptă să ajungă la Brașov, la ferma cu pricina, pentru a-și alege căluțul mult visat.

Din câte am înțeles de la proprietar, există mai multe variante, și tineri armăsari, și iepe. Eu am pus ochii pe un armăsar negru, frumos foc, de trei ani. Dacă el va fi alesul meu, atunci îi voi spune Cezar. Dacă voi face o altă alegere și va fi o iapă, atunci vă mărturisesc că nu am încă numele ales!, a adăugat Ioana Năstase.

Cadoul pe care Ioana Năstase și-l face singură de ziua sa
Ioana și Ilie Năstase au revenit la gânduri mai bune, după scandalul dintre ei

Unde își va avea ”domiciliul” căluțul

Ea spune că viitorul ei căluț va crește la o bază hipică, fie de la Constanța, fie de la București.

Am luat și în acest caz deja decizia, cea legată de domiciliul căluțului. Există câteva locuri foarte bine puse la punct, care nu doar că-și antrenează calul, dar îl și îngrijesc și îi oferă toate cele necesare, desigur pentru o anumită sumă lunară. Fie că voi alege să trăiască la Constanța, fie la București, voi fi cât de des posibil lângă el, așa cum îmi va permite și timpul liber!, mai spune ea.

Își îndeplinește dorința din copilărie

Pe de altă parte, Ioana Năstase spune că pasiunea sa pentru aceste animale atât de frumoase nu s-a născut peste noapte.

Din copilărie mi-am dorit mereu să am un căluț. Am crescut în compania lor și știu câtă prietenie pot oferi aceste animale!, adaugă tot ea.

Prețuri între 22.000 – 30.000 de euro

Prețul unui asemenea exemplar cabalin nu o îndepărtează pe Ioana Năstase de visul ei. Fiindcă ”Cezar” ar putea atinge o sumă cuprinsă între 22.000 și 30.000 de euro, dar asta nu o sperie deloc. Mai mult, ea se gândește că uneori ar cam trebui să-și răsfețe viitorul partener de drumeții.

Cadoul pe care Ioana Năstase și-l face singură de ziua sa
Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară

La un pas de divorț

Relaţia dintre Ioana şi Ilie Năstase a fost pusă la încercare la finele anului trecut și în primele luni ale acestui ani. Cei doi au fost chiar la un pas de divorţ după ce frumoasa brunetă ar fi cerut ajutorul autorităţilor, dar și înregistrarea la un tribunal dobrogean a divorțului. În cele din urmă, tensiunile au fost aplanate, în prezent cei doi soți încercând să fie foarte atent la dorinţele partenerului.

Ioana Năstase a explicat cel mai bine hotărârea ce a dus la menținerea căsătoriei celor doi:

Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe. Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoie de mine. Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu. Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult.

Urmăriți Impact.ro și pe