Cabral l-a dat de gol pe Măruţă, în direct. Ce face prezentatorul când nu îl vede Andra

Badea Violeta 10.01.2022, 17:29
Cabral l-a dat de gol pe Măruţă, în direct. Ce face prezentatorul când nu îl vede Andra

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați moderatori TV din țara noastră. Acestuia îi merge foarte bine pe plan profesional, prezentând emisiunea de pe Pro TV de aproape 15 ani. Recent, soțul Andrei l-a avut ca invitat pe Cabral, iar acesta l-a dat de gol cu un anumit lucru. Iată ce face Cătălin Măruță când nu îl vede îndrăgita artistă!

Ce secret ascunde Cătălin Măruță

Cabral Ibacka a fost invitat astăzi, 10 ianuarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cunoscutul prezentator de televiziune l-a întrebat, la un moment dat, pe colegul său de breaslă dacă se uită la filmele pentru adulți.

Soțul Andreei Ibacka a răspuns afirmativ fără să stea pe gânduri. Ulterior, vedeta i-a întors întrebarea, iar Cătălin Măruță a ocolit subiectul.

„Cabral: Da. Ce, tu nu faci asta?

Cătălin Măruță: Când te-ai uitat ultima oară?

Cabral: Cred că săptămâna trecută.

Cătălin Măruță: Ceva noutăți ai văzut?”, a fost dialogul dintre cei doi.

Catalin Maruta si Cabral
Catalin Maruta si Cabral

Cum îl alintă Andreea Ibacka pe Cabral

Cabral şi Andreea Ibacka sunt împreună de mai mult de 13 ani și au împreună doi copii superbi. Cunoscutul prezentator mai are o fată rezultată din căsnicia încheiată cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 15 ani. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, omul de televiziune a dezvăluit cum obișnuiește să îl alinte soția sa.

„Cătălin Măruță: Cum te alintă soția?

Cabral: Grasule sau mișcă mai repede animalule. Ce, ție cum îți zice? Că nu cred că îți zice cu iubire, cu ăstea. Nu, nu dorm cu spatele la ea, îmi e frică că are cuțite. Dorm cu fața, cu un ochi deschis.”, au zis cei doi.
La rândul său, Cabral o alintă pe blondină:

„Regina inimii mele. Îi mai zic necazul, nefasta, dar în general îi zic regina.”, a precizat Cabral.

Când a plâns Cabral live ultima dată

În cadrul emisiunii La Măruță, Cabral a primit mai multe întrebări de la diferite vedete. Mihai Bobonete i-a surprins pe telespectatori când a vrut ca acesta să dezvăluie totul despre momentul în care a plâns ultima oară într-un show televizat.

„În Africa de Sud, făceam o emisiune cu Mihail (n.r. Bobonete). Se numea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. A fost o perioadă chinuitoare, agitată. Am căzut pe rând. Primul am căzut eu, ca în filme. Mi-am revenit, Mihail a râs și mi-a zis că suntem ditamai animalele.

Următoarea zi a fost nenorocire. Apoi am primit pachet de la nevasta mea. Mihail era pe atunci nou în showbiz. A fost un proiect greu. Am fost 3 săptămâni în fiecare zi și 10 zile de pregătire înainte. Mă gândesc când făceam sport de performanță dacă eram în stare să țin nivelul (n.r. de la Survivor). Nu cred. Am înțeles că nu fac nici dragoste.”, a dezvăluit Cabral.

Pe soțul Andreei Ibacka îl puteți urmări pe Pro TV, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00. Acesta prezintă emisiunea Ce spun românii, un show de tip concurs în care două familii se luptă pentru a câștiga marele premiu de 20.000 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...