Cabral, cerere în căsătorie cu urlete de nedescris. Andreea Ibacka a dat tot din casă: „Am păstrat suspansul”

Iancu Andreea 19.01.2021, 14:49
Cabral, cerere în căsătorie cu urlete de nedescris. Andreea Ibacka a dat tot din casă: „Am păstrat suspansul”

Pe Cabral și Andreea Ibacka îi unește o relație extrem de frumoasă, cu sare și piper, despre care uneori aleg să povestească și urmăritorilor din online. Deși formează o familie de aproape un deceniu, cuplul s-a ținut departe de scandaluri mondene. Astfel că sunt puțini cei care cunosc povestea cererii în căsătorie pe care Cabral i-a făcut-o soției sale. Frumoasa Andreea a povestit într-un interviu cum a decurs gestul prezentatorului.

Cum s-au îndrăgostit Cabral și Andreea Ibacka

Sunt unul dintre cele mai apreciate și solide cupluri din showbiz-ul românesc și în ciuda faptului că ambii sunt vedete, Cabral și Andreea Ibacka nu au stârnit vâlvă cu viețile lor. Cei doi se iubesc, au împreună o fetiță minunată, Namiko și se cunosc de mai bine de zece ani. Cu glumițe inspirate și multă pasiune, cuplul pare să fi descoperit rețeta succesului unei relații de lungă durată. Și pentru că stilul cu sare și piper pare să li se potrivească perfect, nici începutul poveștii de dragoste nu este departe de un astfel de scenariu.

Andreea Ibacka a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars cum a ajuns să formeze un cuplu cu Cabral. Prezentatorul TV s-ar fi îndrăgostit la prima vedere de frumoasa actriță, în timp ce blondina recunoaște că nu același lucru s-a întâmplat și în cazul ei.

Cu toate că eu și Cabral lucram destul de puțin la proiectul respectiv, așa ne-am cunoscut. Ulterior, după mai multe luni și încercări din partea lui ne-am găsit. Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu dacă există chestia asta. El a fost interesat de carcasă. Sunt convinsă că și pentru el dragostea a crescut în timp, am ajuns să ne cunoaștem. Mie mi-a mâncat tinerețile, a spus Andreea Ibacka pentru Antena Stars.

Cabral și Andreea Ibacka au împreună o fetiță, pe Namiko
Cabral și Andreea Ibacka au împreună o fetiță, pe Namiko

Cum a fost cerută în căsătorie Andreea Ibacka

Carismaticul prezentator nu s-a dezis nici în cazul cererii în căsătorie. Aceasta a fost una atipică, Andreea aflând de la prieteni că urmează să fie cerută de soție. Se pare că vedeta de la Pro TV anunțase în cadrul emisiunii pe care o prezenta că îi va cere mâna Andreei. Astfel, prietenii cuplului au sunat-o pe partenera lui Cabral și i-au dezvăluit detaliile despre pasul cel mare. Acasă, Cabral s-a așezat în genunchi, în parcarea blocului și a început să strige la Andreea, în timp ce aceasta se afla în balcon.

Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiunea, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu practic am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta. Eram deja de 3 ani împreună. era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini. El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea Ibacka.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...