Ce a făcut Mihaela Rădulescu pentru bani la 20 de ani. A povestit aba acum

Stan Filon 24.11.2021, 15:47

Mihaela Rădulescu nu trece niciodată neobservată. Așa s-a întâmplat și la Revoluția din 1989, când bruneta a făcut tot ce a putut pentru a fi remarcată. Și a fost. Acum a povestit cum s-a desfășurat acea perioadă pentru ea, care s-a finalizat un job bun pe care frumoasa brunetă l-a primit la Guvern, unde a lucrat însă o scurtă perioadă.

S-a aflat ce a făcut Mihaela Rădulescu la 20 de ani

Mihaela Rădulescu a fost mereu un spirit liber. Iubește să fie independentă și se laudă că de la vârsta de 18 ani nu a mai cerut bani părinților, ci a făcut tot ce i-a stat în putință să se descurce singură, să izbutească prin propriile sale puteri.

A fost foarte activă la Revoluția din 1989, când s-a activat pur și simplu supereroul din ea. A fost pe baricade, a fost peste tot, chiar și cu arma în mână, după cum se vede în Galeria Foto. A tradus pentru jurnaliștii străini și a primit un post în noul guvern, la biroul de presă. ”Cred că se activase super-eroul din mine, simțeam nevoia să fiu lider, să mă implic, să fac ceva care să conteze. Ambiție de provincial, căpoșenie de Leoaică, febra vârstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toată pasiunea.

S-a aflat ca ce a lucrat Mihaela Radulescu la 20 de ani
S-a aflat ca ce a lucrat Mihaela Radulescu la 20 de ani

”Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare”

Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini ș am fost memorabilă, deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Roman, la biroul de presă. Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare pentru mine – urăsc până azi munca la birou”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!

Mihaela Rădulescu a recunoscut cu mâna pe inimă că a fost chiar și șofer de taxi. Avea nevoie de bani, așa că și-a pus în slujba cetățeanului talentele sale de șoferiță.

”Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și l-am găsit bine, cred.

Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe