Bunicuţă de 94 de ani, filmată în timp ce traversa râul Mureş pe un cablu. Cum se fac de râs autorităţile. Video viral

Stan Filon, Maria Irina 23.10.2021, 17:06
Bunicuţă de 94 de ani, filmată în timp ce traversa râul Mureş pe un cablu. Cum se fac de râs autorităţile. Video viral

Imagini halucinante au apărut pe Internet, cu o bătrânică de nu mai puțin de 94 de ani care este nevoită să travereseze un râu pe un cablu, doar pentru a ajunge la piață, de unde să-și cumpere de mâncare. Se întâmplă în România anului 2021!

Bunicuţă de 94 de ani filmată în timp ce traversa râul Mureş pe un cablu

O postare pe Facebook s-a viralizat! O bătrână de 94 de ani este nevoită să traverseze râul Mureș pe un cablu, pentru a ajunge la piață! Chiar dacă suntem în anul 2021, iar americanii încep să deschidă turismul spațial, în România nu există un pod care să o ajute pe bătrâna respectivă să ajungă la piață.

Este nevoită să folosească o invenție care ar fi revoluționat traversările de râuri, însă acum 500 de ani! Iată textul plin de ironie la adresa autorităților, care a apărut lângă imaginile cu eroina de 94 de ani: ”Parte a programului ,,Digitalizare si Smart City”, sau a programului ,,Noul pod peste râul Mures”- by Soos Zoltan? Posibil, ca bunicuța temerară din filmuletul de mai jos, in drumul său de la piață spre casă, să fie delegată să intocmeasca studiul de fezabilitate pentru proiectul ,,Noul pod peste râul Mures”.

”Sper ca a ajuns cu bine”

Lăsând gluma la o parte, această temerară bunicuță in vărstă de 94 de ani, în încercarea de a ajunge acasa de la cumpărături, din piata 7 Noiembrie, pe drumul din spatele complexului Weekend, traverseaza raul Mures in singurul mod posibil, frizand absurdul. Nu am reusit sa filmez si partea in care se chinuia sa urce pe instalatie vaitându-se, pentru ca m-am simtit obligat sa o ajut. Sper ca a ajuns cu bine.
Dom’ Zoli, fiind vecin cu bunicuța, si ambii devreme trecatori ai raului Mures, experimentati si dumneavoastra metoda asta de transport, poate va inspira in masurile de optimizare ale programului de eficienta in transport si constructie de poduri. Ce ziceti, va bagati? Serios, testati instalatia! Poate vă inspiră si faceti ceva la scara mare…ceva mare si pe sus, nu stiu…vedeti dumneavoastra. Da’ sa fie mai mare decat gondola aia mica spre Platou!
Salutari de la bunicuta!
Calatoria bătrânicii temerare nu este o iluzie, Bătrânica 94 nu este o naluca, ea ne obliga sa ne deschidem ochii si sa spunem tare si răspicat, ii obliga chiar si pe cei care inca il considera baiat de treaba pe Zoli si nu cer socoteala pentru un PET aruncat pe jos. Bătrânica 94 e un fenomen, Batrănica 94 e cool si isi vede de propriul drum. Trăiască Batranica 94!”, a scris un internaut!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...