Bunica Andreei Bălan, distrusă de divorțul artistei! Ce face femeia, în vârstă de 87 de ani, de când a primit vestea despărțirii

Redacția IMPACT 07.04.2020, 19:12
Bunica Andreei Bălan, distrusă de divorțul artistei! Ce face femeia, în vârstă de 87 de ani, de când a primit vestea despărțirii

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după patru ani și ceva de relație a afectat-o peste măsură pe bunica artistei. Femeia în vârstă de 87 și nepoata sa au o relație foarte apropiată. Andreea și-a petrecut toate vacanțele din copilărie la bunica sa la țară.

Cum a reacționat bunica Andreei Bălan când a auzit că divorțează de Burcea

Faptul că relația dintre Andreea și Burcea s-au despărțit i-a șocat pe mulți dintre apropriații cuplului, printre care și pe bunica artistei. Femeia a aflat de la televizor de scandalul dintre nepoata sa și soțul acesteia, George Burcea. Imediat aceasta a sunat-o pe Andreea, dar și pe fiica sa, Valeria (adică pe mama Andreei) pentru a afla dacă informațiile sunt adevărate.

andreea balan, george burcea, veste, divort, bunica artistei
Cum a reacționat bunica Andreei Bălan când a auzit că divorțează de Burcea. Sursă foto: Ciao

Sfatul bunicii pentru nepoata sa Andreea a fost să se mai gândească înainte să divorțeze de tatăl fetițelor ei. Însă, artista i-ar fi explicat că nu ea este cea care vrea să divorțeze, ci George Burcea. De când a aflat că nepoata sa divorțează, femeia nici nu mai îndrăznește să iasă pe stradă, deoarece vecinii curioși o asaltează cu întrebările incomode.

„Bunica Andreei, cea de lângă Ploiești, din partea mamei, nici nu mai iese din curte. Că satul este mic, lumea vorbește, e curioasă, vecinii îi pun multe întrebări și ea… suferă și ea de nefericirea Andreei. Ea l-a îndrăgit foarte tare pe George. Bunica merge des la București să-și vadă strănepoatele, merge Andreea după ea cu mașina sau mama Andreei și o ia și o duce la București. Bunica ei mai speră ca nepoata ei și George să se împace. Andreea încearcă să o protejeze, să nu îi arate că suferă, nu îi povestește tot ce s-a întâmplat între ea și George, dar ea mai află de la televizor. Andreea și bunica ei au o relație foarte apropiată, este bunica la care Andreea a crescut… toate vacanțele și le petrecea la ea, la țară, la curte”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru Ciao.

Imediat după ce va trece pandemia, Andreea Bălan și George Burcea vor semna actele de divorț la tribunal. Cei doi nu pot divorța la notar, deoarece fetițele lor sunt minore. Acum, Ella și Clara au rămas în grija Andreei care le crește împreună cu o mână de ajutor din partea mamei sale. George Burcea, trece să le viziteze ocazional, însă în contextul pandemiei actuale vizitele s-au rărit.

Urmăriți Impact.ro și pe