Bucurie uriașă în familia Laviniei și a lui Ștefan Bănică Jr! Cei doi își aniversează fiul. Primele imagini de la petrecere

Iancu Andreea 13.05.2021, 20:53

Familia Laviniei și a lui Ștefan Bănică Jr. este în culmea fericirii dat fiind faptul că artista a anunțat că își aniversează fiul. Cei doi soți îl serbează astăzi, pe 13 mai, pe băiatul lor, micuțul Alexandru. Discreți ca de fiecare dată cu viața lor privată, cei doi părinți au păstrat evenimentul pentru intimitatea lor și cei apropiați, deși sunt extrem de bucuroși că fiul lor a mai crescut cu încă un an. Lavinia însă nu a rezistat și a împărtășit cu fanii săi câteva imagini de la petrecerea micuțului. Cei doi părinți i-au pregătit băiețelului un cadou special.

Bucurie fără margini! Familia Laviniei și a lui Ștefan Bănică Jr îl aniversează pe fiul lor

Ziua de 13 mai este una specială pentru familia Laviniei și a lui Ștefan Bănică Jr. de vreme ce cuplul îl aniversează pe fiul lor, micuțul Alexandru. Băiețelul a mai crescut un an, având în prezent frumoasa vârstă de doi anișori. Pentru că îl iubesc enorm, cei doi părinți s-au gândit să îi organizeze acestuia o petrecere tematică, specială pentru ziua sa de naștere, astfel încât copilașul să se bucure de daruri și de prezența celor apropiați alături de el.

Deși obișnuiesc să fie extrem de discreți în privința fiului lor, frumoasa mămică nu s-a putut abține să nu împărtășească cu fanii săi câteva fragmente de la fericitul eveniment. Astfel, Lavinia a postat o serie de imagini pe InstaStory, unde dezvăluie surpriza pregătită micuțului Alexandru. Acesta a avut parte de un tort fabulos, cu figurine modelate, reprezentând diferite animăluțe. De asemenea, curtea casei a fost împodobită cu baloane colorate și mesaje de „La mulți ani” pentru băiețelul de doi anișori. Inclusiv nașa copilașului a ținut să îl serbeze pe acesta cum se cuvine și i-a dăruit un tort la fel de animat.

Bucurie în familia Laviniei și a lui Ștefan Bănică Jr., cuplul își aniversează fiul
Lavinia Pîrva a postat imagini de la aniversarea fiului său, micuțul Alexandru

Imagine rară cu fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică Jr.

Fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică Jr. împlinește astăzi doi ani, moment aniversat cu multă emoție de cei doi părinți. Cântăreața i-a transmis un mesaj plin de iubire fiului său, demonstrând că postura de mămică o bucură extrem de mult.

Puiul meu!!! Te iubesc, i-a transmis Lavinia Pîrva fiului ei pe Instagram, de ziua lui de naștere.

Totodată, cântăreața a postat o imagine rară cu băiețelul, despre care astfel curioșii au putut afla că este o fire extrem de energică. Micuțul pare să fie mereu pus pe șotii, dovada fiind postarea mamei sale. Lavinia a scris o descriere neașteptată în dreptul imaginii cu băiețelul său.

După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puși pe șotii și pe împrăștiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea cu atât suntem mai fericiți????, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...