Bucurie mare în familia Simonei Gherghe. Anunțul făcut de vedeta TV

Rădulescu Valentin 07.07.2020, 20:57

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, clar are parte multe momente fericite în familie. Aflată la vârsta de 42 de ani, vedeta TV se poate considera o femeie împlinită. Recent, aceasta a făcut și un anunț important.

Simona Gherghe, bucurie mare!

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au aniversat astăzi, pe 7 iulie, doi ani de când s-au căsătorit. Fosta prezentatoare Acces Direct a împărtășit momentul și cu fanii săi pe contul de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii de la nuntă. Totodată, a transmis și un mesaj emoționant către soțul ei, cel care îi este mereu aproape la bine și la greu. Postarea sa a primit peste 5.000 de like-uri și multe mesaje din partea fanilor, care s-au arătat și ei bucuroși pentru momentul fericit al fostei prezentatoare și partenerul ei de viață.

„7 iulie 2018 ❤️ o zi cu soare, ploaie, curcubeu si iar soare ?‍❤️‍? la multi ani, @razsandulescu! Sa ne fie bine! ❤️ #family #love #anniversary #mamadedoi #simonagherghe”, a scris frumoasa blondină. Fanii le-au lăsat și ei mai multe mesaje de bucurie, precum: Mulți ani fericiți împreună!!! ?/ La cat mai multi ani împreuna!!???/ La multi ani frumosi si sănătoși/ Mulți ani fericiți împreună!!! ?/ La mulți ani sănătoși! ? ?.

Bucurie mare în familia Simonei Gherghe. Anunțul făcut de prezentatoare
Bucurie mare în familia Simonei Gherghe. Anunțul făcut de prezentatoare

Răzvan Săndulescu a împlinit 44 de ani

În urmă cu doar câteva zile de la marea aniversare, soțul Simonei Gherghe a împlinit vârsta de 44 de ani. Totodată, Vedeta TV a mărturisit cât de fericită este alături de familia pe care o are. Aceasta a declarat că în ultimii doi ani viața lor s-a schimbat enorm, mai ales că au adus pe lume și doi copii.

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani… Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee.

Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat.

Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea”, a spus Simona Gherghe în emisiunea „Răi da’ buni”.

Urmăriți Impact.ro și pe