Bucurie enormă la PRO TV! Vedeta este însărcinată, din nou

Ana Anitoiu / 22.10.2020, 14:12
Bucurie enormă la PRO TV! Vedeta este însărcinată, din nou

O vedetă a postului de televiziune PRO TV este însărcinată, din nou. Ea a găsit unul dintre cele mai inedite moduri de a face anunțul.

Cum a anunțat vedeta PRO TV că este însărcinată, din nou

Corespondenta Adriana Stere, în vârstă de 38 de ani, a anunțat, marți, pe pagina ei de Facebook, că așteaptă cel de-al cincilea copil. O fetiță.

Anunțul ei nu a fost deloc unul banal. Ea a publicat o imagine cu șapte ace de siguranță argintii, de dimensiuni diferite, așezate într-un șir. În cel de-al doilea ac de siguranță se află unul foarte mic, auriu. Deasupra acestora, în imagine apare și un șnur roz.

”Breaking news! Căutăm apartament cu 4 camere sau casă în cartierul Berceni. Să fie puțin roz!”, a scris Adriana Stere, în dreptul imaginii.

La emisiunea ”Vorbește Lumea”, Adriana Stere a dezvăluit că este spre finalul lunii a patra de sarcină. Ea a spus și că fiica ei va primi numele Iris Adriana și că a fost extrem de dorită.

Bucurie enorma la PRO TV! Vedeta este insarcinata, din nou
Adriana Iovi-Stere

Prin ce dificultăți a trecut Adriana Stere, ca să devină din nou mamă

Adriana Stere a mai dezvăluit, pentru depici.ro, că a apelat la fertilizare pentru o rămâne din nou însărcinată. I-au trebui doi ani ca să reușească, iar până la finalul sarcinii trebuie să aibă mare grijă.

”E cel mai dorit copil. S-a întâmplat după doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima încercare, dar cea norocoasă. Însă, este o sarcină cu risc”, a spus Adriana Stere.

Jurnalista și soțul ei au patru copii: Cezar, în vârstă de 12 ani, Iulia, în vârstă de 10 ani, și doi băieți gemeni, în vârstă de 5 ani.

”Eu știu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că aripa tânără de la mine de acasă înseamnă deja trei băieți și o fetiță… Ei bine, vă anunț că, de câteva luni, vin în știri la pachet’ cu o bebelușă, foarte dorită și mult așteptată.

Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că Adriana e, mai nou, doi-în-unu. Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni.

Copilașul nostru cu numărul 5 și-a croit drum într-o vreme în care lumea, așa cum o știm, a început să dispară. Am purtat-o cu mine discret, ca pe un secret că în noi mereu crește speranța și că lupta nu e pierdută. Și, până se naște, bulgărașul de viață îmi va fi aliat în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă ce important e să aibă grijă de ei. Dacă eu și familia mea am putut, poate oricine!”, a mai spus Adriana Stere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI