Bucurie de nedescris pentru Andra! Ce veste mare a primit artista

Diana Dumitrache / 17.07.2020, 19:41

Că este extrem de iubită de români nu mai este o noutate pentru nimeni. Îndrăgita cântăreaţă a primit o veste extraordinară. Bucurie de nedescris pentru Andra.

Bucurie de nedescris pentru Andra!

Agenţia Starcom Media a realizat un top al celor mai populare personaje din social media. Andra, spun aceştia, este extrem de iubită de internauţi. Solista ocupă locul al doilea în clasamentul general, fiind depăşită doar de Inna. Se pare că fanii o urmăresc atât pe Instagram şi Facebook, dar îi ascultă şi muzica pe YouTube.

Cântăreaţa a strâns nu mai puţin de 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram şi 1,6 miliarde de vizionări pe canalul de YouTube. E clar, soţia lui Măruţă are lipici la public!

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul Cătălin Măruță, realizator al emisiunii “La Măruță”. În 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea său copil, o fetiță – Eva Maria Ioana.

 Bucurie de nedescris pentru Andra! Ce veste mare a primit artista

Bucurie de nedescris pentru Andra! Ce veste mare a primit artista

Printre artiştii preferaţi ai românilor se află şi Selly, Dorian Popa, Cristina Ştefania sau Adelina Pestrițu.

Liderii categoriilor sunt:

Zona de Fashion and Beauty este dominată de Adelina Pestritu.
Dorian Popa este pe primul loc în categoria vedete de televiziune.
Liderul în divertisment este Selly. Acesta a strâns aproape 3 milioane de abonaţi pe YouTube.
Cristina Ştefania deține primul loc pe Instagram.

Fanii Antoniei, însă, nu au mai fost atât de activi. Frumoasa cântăreaţă a căzut câteva poziții în clasament și a ajuns pe locul 12. Mai exact, a scăzut cu 6 locuri.

Pe partea de gătit, lider este Anyta Cooking, care ocupă locul 16 în clasament. Practic, este cel mai bun loc ocupat până acum de un creator de conținut din zona de cooking.

Cea mai importantă concluzie a analizei pe luna iunie este una descurajantă pentru artişti. Fanii creatorilor de conținut și-au redus activitatea în social media. Motivul: relaxarea restricţiilor și zilele călduroase de vară care îndeamnă la distracţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI