Bucată dintr-un deget uman într-o porție de mâncare de la supermarket! Asta a găsit un bărbat în timp ce-și făcea cumpărăturile

Stan Filon 27.11.2020, 08:36
Bucată dintr-un deget uman într-o porție de mâncare de la supermarket! Asta a găsit un bărbat în timp ce-și făcea cumpărăturile

Întâmplare șocantă în Italia, acolo unde un bărbat a trăit surpriza vieții sale atunci când a cumpărat mâncare din oraș. Acasă, bărbatul a găsit în mâncarea cumpărată un deget de om! A pus imediat mâna pe telefon și a sunat la Protecția Consumatorului, care a sunat mai departe la Poliție.

Italianul s-a trezut cu degetul cuiva în gură

Carabinierii au deschis imediat o anchetă pentru a vedea de unde mai exact provine degetul respectiv. Bărbatul a cumpărat rulouri de primăvară (involtini primavera) de la un supermarket din Imola, Italia.

În timp ce mânca a găsit într-unul din rulouri o bucată de deget, informează publicația italiană Corriere Romagna. Revoltat şi dezgustat bărbatul a anunţat imediat autorităţile care au deschis o anchetă.

A cumparat mancare din oras, dar a gasit un deget in ea
A cumparat mancare din oras, dar a gasit un deget in ea

S-a deschis o anchetă

Anchetatorii au trimis proba la laborator pentru a analiza ADN-ul și a constata cu certitudine că este vorba de un deget uman. Din verificările ulterioare a rezultat că, produsul a fost preparat în Barcelona, Spania, și este foarte probabil să fi ajuns în interiorul preparatului în urma unui accident de muncă petrecut în clădirea unde sunt fabricate aceste rulouri.

În paralel, carabinierii au verificat și celelalte produse având la bază rulouri, din supermarket pentru a decide dacă trebuie retrase de pe piață sau nu. Din fericire, se pare că este vorba doar de un caz izolat și celelalte produse sunt chiar rulouri de primăvară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...