Britney Spears a pierdut sarcina. Anunțul trist postat de artistă

Beatrice Dumitru 15.05.2022, 17:19
Britney Spears a pierdut sarcina. Anunțul trist postat de artistă

Britney Spears este una dintre cele mai mari vedete pop din lume, cunoscută pentru hituri precum „Baby One More Time” sau „Oops!… I Did It Again”. După o perioadă în care s-a confruntat cu depresia și probeleme cu alcoolul, în noiembrie artista a reușit să scape de sub tutela tatălui său după 13 ani, iar câteva luni mai tărziu anunța că va deveni mamă pentru a treia oară.

Britney Spears a pierdut sarcina

În urmă cu o lună, Britney Spears era mai fericită ca oricând, după ce aflase că își poate îndeplini un mare vis. Astfel, la cinci luni după ce scăpase de sub tutela tatălui său, cântăreața dădea vestea cea mare, aceea că este însărcinată cu partenerul ei Sam Asghari, un antrenor personal în vârstă de 28 de ani.

Însă lucrurile nu au decurs așa cum și-a dorit Britney Spears, iar visul său de a mai avea un copil s-a spulberat. Artista, în vârstă de 40 de ani, a făcut un anunț trist prin care le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că a suferit un avort spontan și atât ea, cât și iubitul său sunt foarte dezamăgiți, noteză CNN.

Britney Spears a pierdut sarcina. Anunțul trist făcut de artistă
Britney Spears, alături de iubitul său Sam Asghari.

Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm și să anunțăm atunci când sarcina ar fi fost mai avansată, dar am fost prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia frumoasă. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă cerem cu amabilitate intimitate în acest moment dificil”, a scris câtăreața pe Instagram.

Britney Spears, carte de memorii

Britney Spears este mama a doi fii adolescenți, Sean, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James, 15 ani, din căsătoria cu Kevin Federline.

Britney Spears a fost sub tutela tatălui său, Jamie Spears, timp de 13 ani și nu a avut voie să se căsătorească sau să mai aibă alți copii. Mai mult, nu a mai putut deține controlul asupra propriilor bani și nu a avut voie să ia decizii legate de carieră sau de chestiuni personale majore.

Vedeta a spus că va povesti despre experiența trăită în perioada în care s-a aflat sub tutelă în cartea de memorii pe care a început să o scrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...