Brigitte și Florin Pastramă n-au avut de ales și au recunoscut fapta în scadalul măștilor de protecție contrafăcute. Ce riscă cei doi soți

Badea Violeta, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 14:46
Brigitte și Florin Pastramă n-au avut de ales și au recunoscut fapta în scadalul măștilor de protecție contrafăcute. Ce riscă cei doi soți

Brigitte și Florin Pastramă au fost ridicați de politiști și duși la audieri. Cei doi n-au avut de ales și au recunoscut fapta în scadalul măștilor de protecție contrafăcute. Iată ce riscă cei doi soți!

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut fapta în scadalul măștilor de protecție contrafăcute

Joi, 22 iulie, Brigitte și Florin Pastramă s-au trezit cu poliția la ușă, fiind acuzați de faptul că vând măști de protecție contrafăcute ce semănau cu unele de lux. Casa în care locuiesc cei doi a fost percheziționată de Autoritățile de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

Poliția a confirmat ancheta printr-un comunicat oficial în care se precizează faptul că sunt făcute cercetări cu privire la infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație a produselor contrafăcute. Brigitte și Florin Pastramă au fost aduși la sediul Poliției pentru audieri după ce procurorii au aflat că aceștia ar încasa sume considerabile în urma unei afaceri ilegale.

Potrivit anchetatorilor, cei doi încasau între 70 și 90 de lei pe o singură mască de protecție. Produsele erau inscripționate ilegal cu siglele unor case de modă extrem de cunoscute. În plus, măștile nu îndeplineau toate condițiile necesare pentru a proteja persoanele care ar fi urmat să le utilizeze.

Brigitte si Florin Pastrama au recunoscut fapta in scandalul mastilor
Brigitte si Florin Pastrama au recunoscut fapta in scandalul mastilor

Ce riscă cei doi soți

Pe parcursul anchetei, soții Pastramă nu au avut de ales și au recunoscut că produsele nu erau originale, dar ar fi precizat că nu știau faptul că vânzarea acestora constituie infracțiune. În urma audierilor, procurorii DNA au propus ca Brigitte și Florin Pastramă să fie puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Autoritățile au stabilit că cei doi soți nu vor avea voie să părăsească țara, atâta timp cât este menținută măsura controlului judiciar. În plus, cuplul este obligat să se prezinte la secția de poliție, în fiecare săptămână, pentru verificări. Iată ce se arăta în comunicatul transmis de Poliție.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, scrie într-o informare a Poliţiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...