Brigitte Sfăt, lovitură dură din partea fiului ei! Ce răzbunare cruntă îi pregătește Robert

Andrei Cezar 14.07.2020, 08:54

Scandalul continuă între Brigitte Sfăt și fiul ei, Robert. Tânărul are în plan să pună mâna pe banii mamei lui, ajutat fiind de fostul soț al brunetei, Ovidiu Torj. Surse apropiate familiei Sfăt au mărturisit, pentru Impact.ro, cum este influențat Robert de cei din jurul său pentru a se răzbuna pe mama lui.

Brigitte Sfăt, lovitură dură din partea fiului ei

După ce a fost dat afară din casă de mama sa, Robet Sfăt a făcut turul televiziunilor și a povestit toate secretele familiei sale, în semn de răzbunare. El a mărturisit că a până la vârsta de 14 ani a fost crescut de bunici, iar pe mama sa o vedea foarte rar. De asemenea a recunoscut că nu are deloc o relație bună cu cea care i-a dat viață, mai ales că Brigitte nu i-a dat partea lui de moștenire.

Robert este fiul focoasei brunete cu Octavian Sfăt, un om de afaceri din Timișoara, care a murit în urma unui infarct, lăsând în urma lui o moștenire considerabilă, care a fost împărțită între Brigitte și fiul ei. Pentru că tânărul avea doi ani în momentul morții afaceristului, de toate afacerile a avut grijă Brigitte, urmând ca la vârsta majoratului să îi dea acestuia partea lui de avere.

Brigitte Sfăt, lovitură dură din partea fiului ei! Ce răzbunare cruntă îi pregătește Robert
Brigitte Sfăt, lovitură dură din partea fiului ei! Ce răzbunare cruntă îi pregătește Robert

Cine îl influențează pe fiul lui Brigitte

Și pentru că Brigitte nu i-a dat fiului ei ce i se cuvine, Robert o acuză pe mama lui că l-a furat. Bruneta, însă, nu dorește să își atace fiul și susține că îi va partea de avere în momentul în care tânărul va demonstra că este capabil să își gestioneze banii. Băiatul nici nu vrea să audă de o împăcare cu mama sa și amenință că o va da în judecată.

“Ovidiu Torj este cel care îi spală creierul lui Robert. El, câțiva prieteni, câțiva oameni de televiziune. Dar în special Ovidiu, care este fostul soț al mamei sale. Bărbatul i-a oferit un apartament lui Robert, i-a oferit bani, i-a spus că se va asigura să nu îi lipsească nimic, i-a propus și să îl ajute cu bani pentru a-și da mama în judecată. Băiatul greșește că s-a întors împotriva mamei sale, mai ales că Torj vrea doar să o șicaneze pe Brigitte, nu este el prea interesat de soarta lui Robert”, ne-au mărturisit surse apropiate familiei Sfăt.

Urmăriți Impact.ro și pe