Brigitte Pastramă și-a găsit soțul mort, în pat! Cum a rămas văduvă, la 26 de ani: „Șocul vieții mele”

Ana-Maria Tudor 07.06.2023, 13:45
Brigitte Pastramă și-a găsit soțul mort, în pat! Cum a rămas văduvă, la 26 de ani: „Șocul vieții mele”

Brigitte Pastramă a trecut prin momente extrem de dramatice, pierzându-și primul soț și rămânând văduvă la vârsta de doar 26 de ani. Această tragedie i-a marcat profund viața.Totuși, Brigitte a găsit puterea de a merge înainte și a reușit să își refacă viața cu actualul partener Florin Pastramă.

A rămas văduvă la 26 de ani

Brigitte Pastramă a devenit văduvă la vârsta de 26 de ani. Cu toate acestea, în prezent, ea este căsătorită cu Florin Pastramă. Chiar dacă mariajul lor a avut parte de împăcări și despărțiri, cei doi au demonstrat că iubirea lor este foarte puternică și pot să depășească cu ușurință neînțelegerile. Invitată în podcastul „În Oglindă”, prezentat de Mihai Ghiță, Brigitte Pastramă a vorbit deschis despre căsnicia sa cu primul ei soț. Ea a adus în discuție aspecte legate de relația lor, inclusiv momentele dificile și provocările pe care le-au întâmpinat.

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, a trecut printr-o experiență tragică la vârsta de doar 26 de ani, când a rămas văduvă și s-a văzut nevoită să-și crească de una singură copilul. Într-un moment extrem de dureros, fostul soț al lui Brigitte a decedat cu doar cinci zile înainte de sărbătorile de Crăciun. Această pierdere a avut un impact profund asupra vieții ei și a reprezentat o provocare emoțională și practică în rolul de mamă singură.

„Tavi a făcut infarct. Avea 38 de ani când a murit, cu 5 zile înainte de Crăciun. Pur și simplu am vorbit cu el, m-am dus să-i dau de mâncare fiului meu, care mai avea o lună până să facă doi ani. Când am venit l-am găsit cu ochii deschiși, se uita pe tavan. Robi s-a oprit și eu am început să vorbesc cu el, dar nu înțelegeam de ce nu reacționează, că el a murit cu ochii deschiși. Apoi am văzut, corpul lui era pătat, avea niște pete de la sânge, cum se lăsase sângele, a făcut infarct. Nașul nostru, care era doctor, i-a spus să aibă o viață mai echilibrată și n-a ținut cont de asta. A făcut un preinfarct, din ce am înțeles apoi, cu patru zile înainte, dar la persoanele tinere nu se simte preinfarctul. Și apoi a fost infarct, pur și simplu. Ăla a fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat. Cu o zi sau două înainte de Crăciun a trebuit să-l înmormântez, a fost groaznic’, a declarat Brigitte Pastramă în podcastul „În Oglindă’.

Vedeta recunoaște că primul soț a răsfățat-o

Brigitte Pastramă a suferit foarte mult după moartea primului ei soț. Aceasta a recunoscut că l-a iubit extrem de mult pe tatăl fiului ei, ba chiar a dezvăluit că acesta a fost ultimul bărbat care a răsfățat-o.

„Eu am depins de el, eu am fost soția lui, am fost foarte răsfățată. El a fost ultimul bărbat din viața mea care m-a răsfățat. Eu, din momentul acela, am învățat să fac bani singură. Am rămas văduvă la nici 26 de ani și nu știam nimic despre viața asta’, a mai spus vedeta.

Părinții lui Brigitte nu au fost de acord cu această relație, ceea ce a determinat-o pe vedetă să ia o decizie curajoasă și să fugă de acasă. Bruneta a recunoscut că l-a iubit extrem de mult și nu a contat că el era cu 13 ani mai în vârstă.

„Eu la 19 ani am plecat de acasă. Când l-am cunoscut pe primul meu soț. Părinții mei nu au fost de acord cu relația și am fugit de acasă. Am fugit cu un sac de cartofi și cu un televizor alb-negru, pur și simplu. Apoi l-am cunoscut pe cel care a fost tatăl lui Robi, care a decedat.Ei nu au fost de acord, era cu 13 ani mai în vârstă ca mine, ei considerau că era prea devreme pentru mine. Plus de asta, eu am fost fată mare și na, când au aflat că nu mai sunt, s-au supărat foarte tare. Mi-am închiriat o garsonieră, el nu era din acel oraș. Părinții mei au crezut că o să fie doar o lecție și mă voi întoarce.’, a mai spus Brigitte Pastramă, în cadrul podcast-ului.

Urmăriți Impact.ro și pe