Brigitte, implicată într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat cu soția lui Florin Pastramă

Iancu Andreea 14.07.2021, 14:45
Brigitte, implicată într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat cu soția lui Florin Pastramă

Brigitte a trecut recent printr-un eveniment neașteptat, vedeta de la Antena Stars fiind implicată într-un accident rutier. Soția lui Florin Pastramă a trăit emoții incredibile, după ce s-a trezit cu mașina avariată. Totul a pornit de la faptul că bruneta se străduiește de zor să își amenajeze casa și curtea, motiv pentru care a ajuns să se ocupe și singură de unele aspecte ce țin de cumpărarea materialelor. Cu mașina încărcată, Brigitte s-a trezit părtașă a unui eveniment rutier care a scos-o din minți.

Brigitte, implicată într-un accident rutier

În ultima perioadă, Brigitte Pastramă se află în plin proces de modernizare pentru casa și curtea în care locuiește alături de soțul său. Din păcate, vedeta s-a confruntat cu mai multe impedimente în șantier, mulți dintre angajații săi fiind destul de nestatornici. Astfel, bruneta s-a văzut nevoită să se descurce singură și să se ocupe de cumpărăturile pentru materiale. Înarmată cu o listă serioasă și cu multă răbdare, Brigitte a umplut mașina cu cele necesare, fără să se aștepte să fie implicată într-un accident rutier chiar în timp ce se afla la cumpărături.

Cu mașina încărcată de materiale de construcții, Brigitte s-a trezit cu un alt șofer, care circula pe contrasens, direct în față. Pentru a evita impactul, bruneta a virat brusc, însă a avariat o altă mașină și și-a lovit bolidul, cu care a intrat într-un stâlp. Din fericire, vedeta nu a fost rănită, însă a reacționat dur imediat cum a ajuns acasă. Aceasta i-a transmis un mesaj dur celui care a provocat coliziunea. Cuvintele soției lui Florin Pastramă nu au fost deloc delicate.

Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier
Brigitte și soțul său, Florin Pastramă

„Domnul să te binecuvânteze, nesimțitule”

Cunoscută pentru faptul că obișnuiește să ceară ajutorul divinității atunci când se află în impas, Brigitte a reacționat și după accidentul recent făcând referire tot la Dumnezeu. De data aceasta însă, bruneta a transmis un mesaj aspru șoferului care a provocat incidentul, răbufnind după accident.

Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp. Așa e când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze, a spus Brigitte Pastramă, după paguba suferită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...