Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Ce a vândut actrița fără acordul lui

Corina Oprea 04.06.2023, 08:03
Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Ce a vândut actrița fără acordul lui

În ultima vreme nu s-a mai auzit nimic de foștii soți, Angelina Jolie și Brad Pitt. Se pare, însă, că situația dintre ei este foarte tensionată. Cei doi au ajuns la cuțite, după ce Angelina Jolie a vândut ceva fără acordul fostului soț. Marele actor este foarte revoltat de gestul acesteia și nu a mai stat pe gânduri: a decis să o dea în judecată.

Brad Pitt, dezamăgit de Angelina Jolie

Brad Pitt și Angelina Jolie au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul internațional. Cei doi au rămas, însă, în relații deloc bune după separare și se războiesc mereu. De curând, actorul a intentat un proces împotriva fostei soții, pe motiv că aceasta a vândut o proprietate comună fără acordul lui.

Mai exact, susține că actrița i-a ascuns în mod deliberat intenţia de vinde cota ei din podgoria Château Miraval. Înțelegerea lor din punct de vedere legal ar fi fost „de a păstra Miraval împreună şi de a nu-şi vinde participaţiile fără consimţământul celuilalt”. Astfel, actrița ar fi scos la vânzare acțiunile fără a-l anunța pe Brad Pitt, ceea ce l-a scos din minți.

Ce l-a deranjat și mai tare pe actor a fost persoana căreia a vândut proprietatea. Mai exact, este vorba despre producătorul de băuturi spirtoase Stoli Group, care este „controlat de oligarhul rus Yuri Shefler”. În contextul războiului cu Ucraina, Brad Pitt a decis că nu poate admite așa ceva, un gest ce a avut loc fără acordul lui.

Brad Pitt, enervat la culme de fosta soție

O sursă apropiată lui Jolie a declarat că nu înțelege decizia actorului, având în vedere că acea proprietate nu mai era locuită. Copiii lui și ai actriței nu ar mai putea să stea acolo din cauza evenimentelor dintre cei doi, care au dus la divorț.

 „Faptul că domnul Pitt spune că îşi dă în judecată fosta soţie pentru a-şi proteja familia este greu de înţeles, deoarece ştie bine că copiii nu s-au simţit capabili să se întoarcă în casa din Franţa de aproape şapte ani, din cauza evenimentelor care au determinat-o pe doamna Jolie să depună cererea de divorţ”, o sursă apropiată actriței.

Brad Pitt ar fi, însă, foarte hotărât și nu are de gând să renunțe la proces. Cei doi foști soți  au achiziţionat o participaţie majoritară în Château Miraval S.A., o proprietate franceză care cuprinde o casă şi o podgorie în sudul Franţei. Tot în acest loc s-au și căsătorit.

„După cum se vede în comportamentul şi declaraţiile lor unul faţă de celălalt de-a lungul timpului, Pitt şi Jolie au convenit că vor deţine Miraval împreună şi, dacă va veni timpul, îşi vor vinde participaţiile doar cu acordul celuilalt. Dar în vara lui 2021, pe fondul unei dispute aprinse privind custodia copiilor cu Pitt, Jolie a încetat acele discuţii şi a decis în secret că va vinde un pachet de 50% din casa şi afacerea familiei”, se susţine în plângere.

Brad Pitt ar fi aflat de vânzare dintr-un comunicat de presă, ceea ce l-a enervat și mai tare pe fosta lui soție.

 

Urmăriți Impact.ro și pe