Botezatu şi Bădulescu au făcut-o praf pe Andreea Marin. Ce au putut spune despre prezentatoare: “Am boală pe ea”

Ana Anitoiu, Alexandrina Toader 23.03.2021, 18:07

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au făcut-o praf pe Andreea Marin, după ce i-au luat la analizat stilul vestimentar. Iată ce au putut spune despre prezentatoarea care a rămas în memoria multor persoane ca zâna elegantă de la emisiunea ”Surprize Surprize”.

Cum a criticat-o Cătălin Botezatu pe Andreea Marin

Dintre cei doi, Cătălin Botezatu a fost cel mai puțin sever. Creatorul de modă a fost nemulțumit de o ținută pe care a ales-o Andreea Marin. Se pare că vedeta n-a nimerit nimic potrivit cu acele alegeri vestimentare pe care le-a făcut.

“Indiferent că e pe mov, nu e pe gustul meu. Lungimea pantalonului nu e corectă, se vede prea mult glezna. Niciodată nu se poartă aşa gulerul peste cămaşă. Nici ochelarii nu se potrivesc foarte bine”, a spus Cătălin Botezatu, la Teo Sow.

Botezatu si Badulescu au facut-o praf pe Andreea Marin. Ce au putut spune despre prezentatoare: “Am boala pe ea”
Andreea Marin

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa Andreei Marin

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a fost ceva mai severă la adresa Andreei Marin. După ce a criticat o ținută aleasă de vedetă, ea a menționat că aceasta nu obișnuiește să se îmbracă vine, în viața de zi cu zi. În plus, a mărturisit de ce ”are boală” pe ea.

“Ce să zic?! Geanta e prea mare, nu are nicio legătură cu pantofii. Nefericită combinaţie… Andreea Marin a avut ţinute bune doar în editoriale. În viaţa de zi cu zi, nu se îmbracă bine. Eu am boală pe ea pentru că a fugărit nişte câini pe stradă”, a spus Raluca Bădulescu.

Andreea Marin, despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei

După câteva căsnicii eșuate, cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică Jr. și Tuncay Ozturk, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Gurile rele au observat imediat diferența de vârstă dintre cei doi. În timp ce vedeta a ajuns la vârsta de 46 de ani, iubitul ei este cu aproape 11 ani mai tânăr. Însă, prezentatoarea TV a explicat motivul pentru care acest detaliu nu are importanță.

”Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânică se ţine bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă. Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, dezvăluiri despre partenerul ei

De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit în urmă cu ceva timp că între ea și Adrian Brâncoveanu nu a fost dragoste la prima vedere, ci că totul s-a întâmplat ”într-un mod sănătos”. De altfel, s-au apropiat discutând despre mari suferințe. În plus, vedeta a divulgat faptul că s-ar vedea mamă pentru a doua oară, chiar dacă fiica pe care o are din relația cu Ștefan Bănică Jr., Violeta, are vârsta de 13 ani.

”Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata. Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos” și ”Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate”, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.