Boris Johnson a devenit tătic pentru a șaptea oară. Actuala soție a născut o „fetiță sănătoasă”

Cătălina Burghelea 09.12.2021, 13:06
Boris Johnson a devenit tătic pentru a șaptea oară. Actuala soție a născut o „fetiță sănătoasă”

Boris și Carrie Johnson au anunțat venirea pe lume a fetiței lor, la 19 luni după nașterea băiețelului Wilf și după ce doamna Johnson a dezvăluit că a avut un avort spontan. Premierul britanic și soția sa, Carrie Johnson, sunt extrem de fericiți pentru că acum au pereche. Cum se simte proaspăta mămica? Bebelușa este al doilea copil al cuplului și al șaptelea al prim-ministrului britanic.

Boris Johnson a devenit din nou tătic

Într-o declarație, o purtătoare de cuvânt a cuplului a declarat:

„Prim-ministrul și doamna Johnson sunt încântați să anunțe astăzi nașterea unei fetițe sănătoase la un spital din Londra. Atât mama, cât și fiica se simt foarte bine. Cuplul ar dori să mulțumească echipei geniale de maternitate pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat”, notează Sky News.

Deocamdată, nu a fost dezvăluit dacă micuța are un nume.

Micuța a venit pe lume în această dimineață

Mail Online, citat de goodto.com, a raportat că familia Johnson a intrat în spital în jurul orei 7.40 în această dimineață, la aproximativ două ore după ce ofițerii de poliție au asigurat locul înainte de sosirea lor. Carrie, în vârstă de 33 de ani, a fost însoțită de un bodyguard care transporta o geantă de noapte.

Este al șaptelea copil pentru premierul britanic

Până de curând, premierul, în vârstă de 57 de ani, a refuzat să răspundă la întrebări despre câți copii are. Dar în luna septembrie, Boris Johnson a declarat, pentru NBC, că a avut șase copii, fetița venită pe lume joi, 9 decembrie, fiind cel de-al șaptelea copil pentru oficialul britanic.

Acesta are patru copii cu fosta soție Marina Wheeler, un copil născut în 2009 ca urmare a unei aventuri cu consultantul în artă Helen Macintyre, iar acum doi copii cu actuala sa soție, Carrie, mai tânără cu 24 de ani decât el.

Boris Johnson s-a insurat in secret in acest weekend. Trecutul de veritabil Casanova al premierului Marii Britanii

Soția mai tânâră cu 24 de ani i-a dăruit și un băiețel

Carrie Johnson, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil în iulie anul acesta. Ea a dezvăluit, de asemenea, că a avut un avort spontan la începutul acestui an și că, deși s-a simțit „incredibil de binecuvântată” să fie din nou însărcinată, „de asemenea, m-am simțit plină de nervi”.

Care este semnificația numelui Wilfred Lawrie Nicholas Johnson

Cuplul Johnson s-a căsătorit într-o mică ceremonie la Catedrala Westminster în luna mai. Primul lor copil, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, s-a născut la sfârșitul lunii aprilie 2020, la câteva săptămâni după ce premierul a fost externat din spitalul unde a stat internat la terapie intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus.

Băiețelul lor a fost numit Wilfred după bunicul lui Boris Johnson, Lawrie după bunicul lui Carrie și Nicholas după medicii Nick Price și Nick Hart – cei doi doctori care i-au salvat viața premierului în timpul luptei sale împotriva Covid-19.

Premierul britanic nu ezită să-și declare dragostea pentru Carrie

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, și-a arătat public afecțiunea față de soția sa, după ce a ținut un discurs în timpul conferinței Partidului Conservator de la Manchester Central Convention Complex, pe 6 octombrie, la Manchester.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...