Bombă în PSD! Marcel Ciolacu, demis? Noul președinte al partidului

Luiza Moldovan 10.06.2020, 17:40

Vine Marea Debarcare în PSD! Ciolacu n-o să mai stea mult în fruntea PSD, iar marele învingător la puncte va fi Vasile Dâncu. Acesta își pregătește, deja, terenul pentru participarea la prezidențialele din 2024. Robert Turcescu, deputat PMP, a făcut anunțul Marii Debarcări din PSD, pe pagina sa de socializare.

Șoc și groază în PSD. Cine vine în locul lui Ciolacu?

„A, să nu uit: Vasile Sebastian Dâncu e noul președinte PSD. Puteți uita de Ciolacu. Și grijă mare, că Dâncu se bagă și la Președinție în 2024!”, scrie Robert Turcescu în postare. 

De altfel, Dâncu însuși e cel care a dat apă la moară printr-un comentariu la o televiziune. Sociologul declara că nu înțelege nimic din politică:

„Nu înțeleg nimic din politică. Sunt unii care cred că singurul lucru important e votul. E foarte important pentru partid, dar în partid, așa cum oamenii trebuie să fie diferiți, ar trebui să gândim un pic mai complex de atât”.

Schimbul unu salută schimbul doi. Pleacă Ciolacu, se pregătește Dâncu?
Schimbul unu salută schimbul doi! Pleacă Ciolacu, se pregătește Dâncu?

„Dacă nu acceptăm diversitatea internă, cum să o înțelegem pe cea din societate?”

„Am mai spus și poate și asta deranjează că în politică, mai ales în cea de stânga, este importantă diversitatea. Dacă nu acceptăm diversitatea internă, cum să o înțelegem pe cea din societate?

Dacă PSD se concentrează doar pe susținerea unui electorat captiv sau pe rezolvarea unor probleme din justiție, atunci suntem condamnați să dispărem”, a spus Vasile Dâncu, fost vice-președinte al PSD, marți la o televiziune.

Vasile Dâncu e profesor de sociologie la Facultatea de Sociologie la Universitatea București și la Facultatea de Sociologie și Științe Politice Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. A avut mai multe funcții politice în cadrul PSD și a ocupat funcții importante în aparatul guvernamental și de stat.

Urmăriți Impact.ro și pe