Bomba de la Lidl. Produsele de grătar pentru care se vor certa românii, la preţuri de neratat

Stan Filon 24.04.2022, 18:35
Bomba de la Lidl. Produsele de grătar pentru care se vor certa românii, la preţuri de neratat

Primăvara a venit, iarna a rămas doar o amintire, iar românii ies din nou la grătare și la picnicuri în toată țara. Ei bine, Lidl vine în întâmpinarea lor cu o ofertă de nerefuzat. Produsele foarte utile pentru aceste situații au fost scoase la vânzare recent, iar prețurile sunt inbatabile. Clienții fideli ai celui mai de succes retailer din România cu siguranță vor umple magazinele din toată țara.

Lidl vine cu oferte inbatabile pentru grătar și picnic

Lild a dat startul vânzărilor la produsele pentru grătar și picnic, iar prețurile sunt unele foarte atrăgătoare. De pe site-ul oficial al magazinului aflăm că românii pot cumpăra o masă foarte utilă pentru o ieșire la pădure, de exemplu. Masa nu va ocupa mult loc în mașină, deoarece este pliabilă și vine la pachet cu patru scaune tot pliabile și ele. Pentru a intra în posesia acestui produs, trebuie să scoateți din buzunar echivalentul a câtorva kilograme de roșii, mai exact 219 lei.

Dacă este picnic, atunci cu siguranță veți avea nevoie și de setul de tigăi marca Ernesto. Acest set de tigăi este format din trei piese, de trei mărimi diferite. Mânerele acestor tigăi sunt detașabile și foarte rezistente, iar oferta Lidl spune că tot setul costă 129 de lei.

Lidl vine cu oferte inbatabile pentru gratar si picnic
Lidl vine cu oferte inbatabile pentru gratar si picnic

Vă puteți relaxa pe șezlong

Cu siguranță veți avea nevoie și de o bere rece sau sucuri care să vă răcorească pe căldurile toride care vor veni, așa că lada frigorifică Crivit vă va fi foarte utilă. Aceasta are 30 de litri, răcește până la 20°C sub temperatura mediului, are și funcție suplimentară de menținere a căldurii la 65°C, mâner retractabil, pereți izolatori deosebit de groși, beneficiază de sisteme de răcire uniformă şi rapidă respectiv, menţinere a căldurii datorită ventilatorului interior și are dimensiunea de 41 x 48 x 33 cm. Vă puteți bucura de această ladă frigorifică pentru suma de 319 lei.

La picnic puteți să vă luați și șezlongul Livarno Home, scos la vânzare de Lidl. Acesta are cadru stabil din oțel, spătar reglabil în 5 poziții, dimensiunea de 188 x 69 x 30 cm, este pliabil și susține o greutate de până la 110 kilograme, așa că nu trebuie să exagerați cu mâncarea, chiar dacă sunteți la picnic. În plus, vine la pachet și cu saltea!  Acesta poate fi achiziționat pentru prețul de 249 de lei. Pentru întreaga ofertă puteți vizita site-ul oficial lidl.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...