Bogdan Stanoevici, actorul din Sacrificiul, candidat la Președinție. Ce apare în declarația de avere a acestuia

bogdan 26.09.2019, 18:00
Bogdan Stanoevici, actorul din Sacrificiul, candidat la Președinție. Ce apare în declarația de avere a acestuia

A jucat în serialul Fructul oprit de la Antena 1, poate fi văzut în Sacrificiul difuzat la același post tv și, în plus, Bogdan Stanoevici se pregătește pentru un moment extrem de important. Acesta și-a propus să candideze la Președinție și se regăsește pe lista BEC a candidaților din acest an. Actor, dar și director al Circului Metropolitan București, Stanoevici are planuri mărețe. „Nu voi fi marioneta nimănui!”, spune el.

Bogdan Stanoevici, candidat la Președinție

„Vreau să fac dreptate, chiar de ar fi să piară lumea!”, spunea Marius Cristescu, personaj interpretat de Bogdan Stanoevici în Fructul oprit, serialul difuzat la Antena 1. Actorul care poate fi văzut în continuare pe micul ecran, de data aceasta în producția Sacrificiul, se află pe lista BEC a candidaților pentru alegerile prezidențiale.

Bogdan Stanoevici a  jucat și în Fructul Oprit la Antena 1
Bogdan Stanoevici a jucat și în Fructul Oprit la Antena 1

Stanoevici și-a propus să candideze ca independent, întrucât, spune el, nu-și dorește să fie „marioneta nimănui!”.

„Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-și regândească atitudinea față de ceilalți și față de țară. Dacă gândim de pe poziția de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândește și face întotdeauna ce spune”, spune Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici joacă rolul unui procuror în serialul Sacrificiul. Acesta poate fi urmărit la Antena 1
Bogdan Stanoevici joacă rolul unui procuror în serialul Sacrificiul

Ce apare în declarație de avere a lui Bogdan Stanoevici

Dacă este să ne luăm după informațiile furnizate de BEC, Bogdan Stanoevici se află în top 3 al celor mai sărăci candidați la Președinție. Actor și director al Circului Metropolitan București, nu are trecut niciun teren în proprietatea sa, dar menționează în declarația de avere că deține un autoturism Chevrolet și o motocicletă Honda, ambele cumpărate în 2002.

Tot în această declarație mai apar active financiare în valoare de aproape 150.000 de lei, deținute la Idea Bank. În ceea ce privește partea de venituri, actorul din serialul de la Antena 1 menționează salariul încasat anul trecut, în calitate de manager al Circului Metropolitan: aproape 86.000 de lei.

Ca actor independent a înregistrat venituri de peste 100.000 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe