Bobonete a poreclit-o „Năsuc” pe Andra la Românii au talent. Replica artistei l-a lăsat fără reacție

Iancu Andreea 29.04.2022, 23:41
Bobonete a poreclit-o „Năsuc” pe Andra la Românii au talent. Replica artistei l-a lăsat fără reacție

Relația dintre Mihai Bobonete și Andra la masa juriului de la Românii au talent este una cât se poate de euforică. Cei doi se distrează de minune împreună, mai cu seamă că soția lui Cătălin Măruță este o fire extrem de haioasă, pusă pe glume mereu. Cum ambii artiști au simțul umorului, apar mereu momente inedite. În ediția recentă a show-ului de talente, Bobonete a poreclit-o pe Andra „Năsuc”. Vedeta nu s-a sfiit și i-a oferit o replică neașteptată actorului.

Mihai Bobonete a poreclit-o pe Andra, în direct

Nu de puține ori, actorul din serialul Las fierbinți a recunoscut că se înțelege de minune la masa juriului cu Andra, colega sa de emisiune. Bobonete a povestit chiar în propriul său podcast că se distrează excepțional de tare cu soția lui Măruță, căreia i-a apreciat simțul umorului și calitatea de a face glume din orice situație. Și pentru că își permit să schimbe replici între ei, actorul și artista au fost din nou protagoniștii unui moment care a adus zâmbete pe chipul publicului.

Mihai Bobonete nu a ezitat nici în ediția din această seară de la Românii au talent și a poreclit-o pe Andra în direct. Actorul a reacționat în timpul jurizării momentului artistic al rapperului Răzvan. Pentru că își cedează de fiecare dată cuvântul atunci când analizează prestațiile concurenților, Bobonete a ales o manieră inedită. Astfel, actorul i-a oferit ocazia colegei sale să vorbească despre momentul de pe scenă însă într-un fel care a făcut-o pe artistă să reacționeze.

Mihai Bobonete a poreclit-o pe Andra „Năsuc” și a primit o replică din partea artistei
Actorul Mihai Bobonete, remarcă neașteptată la adresa Andrei

Ce replică i-a oferit artista colegului său

Actorul Mihai Bobonete se bucură de o relație apropiată cu Andra, astfel că protagonistul serialului Las Fierbinți a ales să o numească pe colega sa de la masa juriului cu o poreclă. După ce tânărul rapper a interpretat piesa pregătită pentru emisiune, Mihai Bobonete și-a exprimat părerea despre actul artistic și a dorit să îi paseze cuvântul Andrei. Privind-o în ochi, actorul i-a spus cu voce tare acesteia „Năsuc”.

Alintul acestuia nu a rămas netaxat de către artistă, care i-a oferit o replică juratului imediat. Andra a exclamat „Of, Doamne!”. Deloc deranjată de exprimarea colegului său de emisiune, Andra a apreciat alintul primit și chiar a continuat cu mult umor momentul. Pentru că Bobo a ales să îi răspundă spunând: „Mă gândeam că o să îți lipsească!”, Andra a ținut să îi dea replica: „Știi filmul cu Lady Gaga? Doar ca eu am nasul mai frumos!”, a spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...