Boala de temut de care a suferit Florin Călinescu. Fostul jurat de la Românii au talent a trecut printr-un calvar

Badea Violeta 19.05.2022, 14:35

Florin Călinescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. De cele mai multe ori, acesta apare pe micul ecran cu zâmbetul pe buze, optimist și pus pe glume. Tocmai din acest motiv, puțină lume și-a dat seama prin ce încercări a trecut în urmă cu trei ani de zile. Recent, actorul a făcut o serie de declarații cu privire la boala de care a suferit.

Florin Călinescu, detalii despre boala de care a suferit

Florin Călinescu este, fără dar și poate, unul din cei mai populari oameni de televiziune. Acesta este iubit, în special, datorită aprițiilor sale în diferite show-uri.

Deși viața l-a supus la grele încercări, fostul jurat de la Românii au talent nu a lăsat niciodată să se vadă acest lucru, ba mai mult a găsit o modalitate prin care să le aducă telespectatorilor un zâmbet pe buze.

De curând, actorul a oferit detalii despre boala de care a suferit în urmă cu trei ani de zile. Este vorba despre un cancer de piele. Anunțul medicilor l-a afectat, dar și-a găsit puterea în interior așa cum a făcut întotdeauna.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu, conform Cancan.

Cand incepe noua emisiune a lui Florin Calinescu. Se vede de trei ori pe saptamana la Prima TV
Florin Calinescu

Cum s-a tratat de boala cumplită

După ce cadrele medicale i-au pus diagnosticul, Florin Călinescu a luptat mult pentru a se trata de temuta boală. Vedeta a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea cancerului de piele.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai declarat omul de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...