Boala cruntă de care a suferit Andreea Marin. Vedeta a trecut prin momente cumplite și s-a gândit la sinucidere

Beatrice Dumitru 22.03.2023, 16:03
Boala cruntă de care a suferit Andreea Marin. Vedeta a trecut prin momente cumplite și s-a gândit la sinucidere

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi și una dintre cele mai rafinate prezențe. „Zăna Surprizelor” apare mereu în fața publicului cu zâmbetul pe buze, dar nu toate în viața sa au fost roz. Andreea Marin a vorbit despre un episod greu cu care s-a confruntat, atunci când a fost diagnosticată cu boala cruntă, dar și despe faptul că a fost în pragul sinuciderii.

De ce boală a suferit Andreea Marin

Andreea Marin are în spate o carieră de succes de 30 de ani, dar a avut parte și de multe momente grele în viață. Ea a tăit o mare dramă atunci când și-a pierdut mama într-un accident de mașină, care i-a murit în brațe. pe când era doar un copil, la vârsta de nouă ani. Acest episod i-a marcat viața „Zânei Surprizelor”.

Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre un alt moment crunt din viață sa, atunci când a fost diagnosticată cu boala secolului, depresia, care a dus-o în pragul sinuciderii. Nici iubirea, nici familia nu au ajutat-o să se vindece, iar acest lucru i-a afectat foarte mult în relațiile cu cei din jur. Vedeta a spus care au fost simptomele care au făcut-o să-și dea seama că are o problemă.

Boala cruntă de care a suferit Andreea Marin. Vedeta a trecut prin momente cumplite și s-a gândit la sinucidere
Andreea Marin a suferit de depresie.

Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Și în ziua în care vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul și că nu poți s-o ții sub control, că ai lacrimi în ochi aparent fără motiv …”, a spus Andreea Marin la FRESH by UNICA.

„Am ajuns să mă gândesc chiar și la momentul sinuciderii”

Andreea Marin a dezvăluit că a existat un moment în acea perioadă în care s-a gândit să-și ia viața, deoarece simțea că ajunsese o povară pentru persoanele dragi.

Am ajuns să mă gândesc chiar și la momentul, cel de neacceptat pentru mine altfel, al sinuciderii. Deci, nu e o joacă! Din moment ce gândurile tale ajung acolo, te gândești că: „Îi scap pe ceilalți de o povară, că am devenit o povară pentru ceilalți și în felul ăsta închei povestea!”. Desigur că e o prostie pe care o privesc acum sănătoasă fiind, dar vă rog să mă credeți că poate fi realitate. Și avem exemple în jurul nostru, Mădălina Manole, de exemplu. Nu este o glumă!”, a mărturisit Andreea Marin.

„Zâna Surprizelor” a spus că un specialist a fost cel care a ajutat-o extraordinar și așa și-a revenit cu totul și-a găsit echilibrul și și-a putut continua viața.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...