Blocuri gemene de lux pe bulevardul Sofia Vicoveanca, din Suceava. Gemenii Mandachi se află la cârma acestui proiect ambițios

Elena Avramescu 03.03.2021, 16:59
Blocuri gemene de lux pe bulevardul Sofia Vicoveanca, din Suceava. Gemenii Mandachi se află la cârma acestui proiect ambițios

Blocuri gemene de lux pe bulevardul Sofia Vicoveanca. Acest proiect ambițios a fost gândit de către gemenii Mandachi, Ștefan și Andrei, extrem de cunoscuți pentru numeroasele afaceri dezvoltate la nivel local, dar și național. Blocurile se vor localiza la bulevardul principal, în cadrul unui complex rezidențial modern, ce va fi dotat cu o mulțime de facilități.

Blocuri gemene de lux, construite de gemenii Mandachi

Gemenii Mandachi au solicitat Primăriei Suceava documentația de urbanism pentru a putea realiza un complex rezidențial, cu locuințe colective, spații comerciale, locuri de parcare, sistematizare verticală,  situat la intrarea în oraș, mai precis pe bulevardul Sofia Vicoveanca, în imediata apropiere a cartierului Obcin.

Blocurile urmează să fie compartimentate astfel: 4 etaje + etaj retras de tip penthouse și mansardă, construite pe un teren cu o suprafață de 7.125 mp, în cadrul unui complex rezidențial de lux, având condiții asemănătoare celor din industria turismului. Se vor afla între Primagra și Hotel Imperium, iar de acolo se poate ajunge facil atât la Metro, cât și la Spitalul Județean sau la primărie.

Mandachi Twins nu este doar un proiect rezidențial, ci este în paralel și un proiect educațional. În cadrul Mandachi Twins dorim să dezvoltăm o comunitate nouă, bazată pe o mentalitate modernă, care să aibă în centru educația antreprenorială și socială a tinerilor ce vor face parte din viitorul ansamblu rezidențial. Astfel, la TWINS, ne canalizăm energia nu doar pe latura rezidențială a proiectului, ci și cea educațională, pe lângă școala de business social & sport pe care dorim să o dezvoltăm, proiectul nostru cuprinzând și un after-school, dedicat copiilor preșcolari, au declarat gemenii Mandachi, Ștefan și Andrei.

Blocuri gemene de lux, construite de gemenii Mandachi
Blocuri gemene de lux

Apartamentele vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp

În cele două blocuri gemene se vor construi 100 de apartamente și penthouse-uri de toate dimensiunile, care, potrivit inițiatorilor, vor fi realizate într-un stil arhitectural ultramodern, avangardist.

Apartamentele la Mandachi Twins sunt de toate mărimile, începând de la 45 metri pătrați, până la 120 mp. Toate apartamentele vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care întreaga construcție se va face doar cu materiale ultra premium, începând de la cărămida premium și la vata bazaltică, terminând cu finisajele premium care includ inclusiv decorațiuni din lemn, piatră sau sticlă. Prețurile sunt atractive, adaptate la piața din Suceava, primele 25 de avansuri beneficiind de un set avantajos de discounturi, au mai spus gemenii Mandachi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...