Bill Gates, avertisment cumplit. Va urma o criză mondială. Cum poate fi totul evitat

Stan Filon, Cristi Ionică 19.10.2021, 19:29
Bill Gates, avertisment cumplit. Va urma o criză mondială. Cum poate fi totul evitat

Omul de afaceri Bill Gates revine cu un alt avertisment cumplit! Omenirea se va confrunta cu o alt criză, după cea adusă de coronavirus! Fundația care poartă numele miliardarului american a întocmit un raport cu ce se va întâmpla în scurt timp.

Bill Gates, avertisment cumplit pentru omenire

Fundaţia Bill & Melinda Gates a dat recent publicităţii un raport alarmant privind viitorul omenirii după ce se va termina pandemia de coronavirus. La scurt timp după ce coronavirusul va dispărea de pe fața pământului, oamenii se vor situa la scurt timp în fața unei alte crize.

Specialiștii fundației spun că omenirea se va confrunta cu o criză agricolă de proporții, care va afecta foarte multe țări din lume. De aceea, raportul respectiv spune că trebuie luate măsuri urgente pentru a atenua cât de cât efectele crizei agricole. ”Se apropie o uriaşă criză agricolă şi umanitară. Sunt necesare mai multe fonduri”, este mesajul raportului fundaţiei conduse de fondatorul Microsoft.

Bill Gates, avertisment cumplit pentru omenire
Bill Gates, avertisment cumplit pentru omenire

Criza agricolă va lovi omenirea

Criza agricolă se pare că va fi una gigantică, în special pentru ţările expuse din punct de vedere climatic. Aceasta se va abate asupra întregii lumi și este nevoie urgentă de strategii de adaptare, de sprijin şi de finanţare, toate în regim de urgenţă. Raportul arată că trebuie o atenţie deosebită pentru Africa.

Fundația Bill & Melinda Gate încearcă de ceva timp să facă lumină asupra unora dintre principalele probleme globale, de la criza climatică până la redresarea post-Covid-19. În raport se consemnează că o creştere a temperaturilor în lacurile din întreaga lume a fost detectată şi este legată de emisiile de gaze cu efect de seră.

De aceea, fundația a început să strângă fonduri pentru a veni cu finanțare pentru tehnologii noi, care să combată schimbările climatice. Suma colectată până în acest moment trece de un miliard de dolari, iar donaţiile au fost acordate sub formă de subvenţii, acţiuni şi angajamente pentru dobândirea tehnologiilor avansate.

”Evitarea unei catastrofe climatice necesită o nouă revoluţie industrială. Jumătate din tehnologia necesară pentru atingerea obiectivului zero emisii nu există încă sau costă prea mult pentru majoritatea statelor lumii”, transmite Bill Gates într-un comunicat. ”Catalyst este conceput pentru a schimba acest lucru şi pentru a oferi un mijloc eficient de a investi în viitorul nostru prin tehnologie curată”, spune fondatorul Microsoft.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...