Bicarbonatul de sodiu te ajută să menții curat în baie. Ce trebuie să mai adaugi

Bicarbonatul de sodiu te ajută să menții curat în baie. Ce trebuie să mai adaugi

Pentru curățarea băii poți folosi în loc de produsele din comerț care conțin chimicale două ingrediente pe care cu siguranță le ai în casă. Este vorba despre bicarbonat de sodiu și oțet. Cu ajutorul acestora suprafețele din baia ta vor străluci din nou, iar cada și chiuveta vor arăta ca noi.

Cum să îți cureți cada și chiuveta din baie cu bicarbonat de sodiu și oțet

Orice părticică din baie de la cadă, chiuvetă, faianță, perdelele de duș, pot fi curățate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu și al oțetului. Mai mult, soluția formată din cele două ingrediente pot desfunda inclusiv țevile. Descoperă în textul de mai jos cum să folosești exact produsele pentru a-ți da rezultatele excelente dorite.

bicarbonat de sodiu, curatenie, baie, otet

Cum să îți cureți cada și chiuveta din baie cu bicarbonat de sodiu și oțet

Petele cauzate de timp sau din cauza unor produse pot fi eliminate simplu și eficient cu bicarbonat de sodiu. În acest sens, tot ce trebuie să faci este să amesteci bicarbonatul cu oțet și să aplici soluția obținută pe cadă sau pe chiuvetă. Pentru a da rezultatele mult dorite este nevoie să lăsați soluția să acționeze cel puțin 30 de minute, după care să frecați suprafețele dorite cu un burete abraziv.

După pasul de mai sus va trebui să revii asupra suprafețelor cu o cârpă curată pentru a înlătura soluția. În cazul în care o pată insistă și nu vrea să se ducă, poți adăuga o cantitate mai mare de soluție. Soluția poate fi folosită și pentru faință.

O altă metodă prin care poți curăța cada este să o umpli cu apă fierbinte și să adaugi trei litri de oțet și 4 plicuri de bicarbonat de sodiu. Soluția se lasă să acționeze în jur de 3-4 ore, după care se scoate dopul de la cadă și se vine cu un burete înumiat în detergent de vase. Asfel, cada ta își va recăpăta culoarea albului imaculat. De asemenea, oțetul are proprietăți dezinfectante, ceea ce înseamnă că elimină și bacteriile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI