Bianca Iordache, primele declarații despre relația cu Alex Bodi: „S-a întâmplat”. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri

Ioana Bucur, Răzvan 31.05.2021, 19:55
Bianca Iordache, primele declarații despre relația cu Alex Bodi: „S-a întâmplat”. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut o nouă cucerire. Controversatul afacerist nu a pierdut timpul după despărțirea de rusoaica Daria Radionova, fiind surprins în compania unei brunete superbe. Bianca Iordache a oferit primele declarații despre relația cu Alex Bodi. Cum au ajuns cei doi împreună.

Bianca Iordache, primele declarații despre relația cu Alex Bodi

Alex Bodi nu a suferit prea mult după despărțirea de Daria Radionova. Afaceristul pare că și-a găsit alinare în brațele unei alte femei, cei doi fiind surprinși de mai multe ori împreună. Frumoasa brunetă, Bianca Iordache, a vorbit pentru întâia oară despre relația cu Alex Bodi. Se pare că este o relație nouă, Bianca explicând că ea și Bodi sunt amici și se cunosc de ceva vreme. Cu toate astea, nu exclude posibilitatea ca prietenia lor să evolueze. Momentan, însă, se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

„Lumea speculează în general, suntem în cunoaștere momentan. Nu este cazul să spunem. Dacă va fi ceva serios sau mai mult decât ieșiri în oraș, probabil vom spune. Noi ne știm de mult timp, suntem prieteni. Ne-am cunoscut prin cunoștințe comune. Nu a fost nimic organizat, pur și simplu s-a întâmplat să ajungem în seara respectivă în club și ne-am întâlnit acolo. Eu mănânc orice, depinde cu ce pofte mă trezesc. Am mâncat, am fost sătui și am mers fiecare la casa lui, să dormim. Nu îmi mai amintesc, glumesc. Fiecare la casa lui.

Nu a fost o intersectare, am vorbit să ieșim la un bar în Snagov, cu aceeași prieteni. Împreună am spus să ieșim. Nu am stat să spun nimănui că urmează să fim amândoi în același loc și în general nu mă interesează părerea altora. Vom trăi și vom vedea. Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el.”, a spus Bianca Iordache pentru Antena Stars.

Bianca Iordache, primele declarații despre relația cu Alex Bodi
Bianca Iordache și Alex Bodi

Întâlnire cu scântei cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul a spus ce s-a întâmplat, de fapt

Alex Bodi a fost protagonistul unor scene șocante, în plină zi, în parcarea unui salon de înfrumusețare ce o are printre cliente pe nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Bodi a fost acuzat că ar fi dat cu pumnul în bolidul fostei asistente TV, după ce aceasta s-ar fi baricadat în mașină, refuzând să aibă vreun dialog cu el. Contactat de jurnaliștii de la Playtech.ro, afaceristul a explicat ce s-ar fi întâmplat, de fapt:

„Da, recunosc, am fost la salon atunci. Însă, eu am alergat după ea pentru că nu am vrut să o las să conducă plânsă și agitată. Nu este adevărat ce s-a spus, că aș fi hărțuit-o! Noi am mai vorbit, zilele acestea, ne-am și văzut însă, între noi, nu mai există cale de împăcare. Ea are relația ei, eu sunt cu viața mea”, a spus Alex Bodi, pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: