Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au fugit împreună în vacanţă. Detaliul care i-a dat de gol

Cristian Cojocaru 09.05.2021, 16:15
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au fugit împreună în vacanţă. Detaliul care i-a dat de gol

Bianca Drăguşanu și Gabi Bădălău intră din nou în lumina reflectoarelor, după ce au fugit împreună în vacanţă. Deși cei doi teoretic nu mai erau împreună, un mic detaliu i-a dat de gol că se află în aceeași vacanță.

Bianca Drăguşanu și Gabi Bădălău se află în vacanţă

În speranța că nimeni nu se va prinde de mișcarea lor, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au plecat pe ascuns în vacanță. Astfel se face că, deși sunt despărțiți, tot împreună ajung. Chiar dacă flacăra dintre ei doi nu mai exista, se pare că focul a ars mocnit și au reușit să ajungă din nou împreună.

Chiar dacă cei doi au încercat în nenumărate feluri să îi convingă pe internauți că sunt în locații total diferite, un mic detaliu i-a dat de gol pe cei doi amorezi. Urmăritorii din mediul virutal au observat papucii lui Gabi Bădălău. Omul de afaceri a postat într-un story de pe contul său de Instragram, o pereche de papuci care apar și într-un story postat de Bianca Drăgușanu, în timp ce se afla pe un șezlong.

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca vorbea despre Bădălău la superlativ, aducându-i acestuia mai multe complimente. Gabi Bădălău nu a semnat încă actele de divorț de soția sa, Claudia Pătrășcanu cu care se luptă pentru a obține custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi amorezi FOTO CanCan
Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi amorezi FOTO: captură Instagram/ cancan.ro

”Îmi place treaba asta cu du-te vino”

În cadrul unui interviu oferit la o emisiune de la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a afirmat că viața este imprevizibilă și s-a declarat o femeie fericită și împlinită. Totodată, fosta soție a lui Alex Bodi a afirmat că îi ”place treaba asta cu du-te vino”.

“Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe