Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar urma să se căsătorească. E anunțul momentului în lumea mondenă din România

Ana Anitoiu 14.01.2021, 15:04

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar urma să se căsătorească. Splendida blondă a lăsat în trecut povestea de dragoste tumultuoasă pe care a trăit-o alături de Alex Bodi și ar fi pregătită să se mărite. Ea și noul bărbat din viața ei s-a întâlnit recent în Dubai, înainte de a merge cu el într-o escapadă de vis în Maldive, de unde ea a publicat poze incendiare.

Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău

Din descrierile imaginilor din Dubai și Maldive, Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că se simte fericită și binecuvântată alături de afaceristul Gabi Bădălău. ”Iubire infinită”, ”Bună dimineața din Rai!”, ”Fericită”, ”Iubită”, ”Îndrăgostită”. ”Magie” și ”Pasiune”, sunt doar câteva dintre hashtag-urile pe care le-a ales ea în descrierile pozelor ei.

”Unele femei se tem de foc, altele devin foc”, ”Fericirea nu vine de-a gata, ci din propriile tale acțiuni”, au fost două dintre descrierile pe care le-a publicat Bianca Drăgușanu în seria de imagini incendiare din Dubai și Maldive, în care apare etalându-și silueta fermecătoare în costume de baie și rochii de seară elegante.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau ar urma sa se casatoreasca. E anuntul momentului in lumea mondena din Romania
Bianca Dragusanu, in Maldive

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar avea planuri de nuntă

De altfel, conform unor surse din apropierea celor doi, citate de Spynews.ro, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, ar plănui să se căsătorească. Afaceristul i-ar fi mărturisit unui apropiat că a plecat într-o vacanță alături de viitoarea lui soție.

În plus, Bianca Drăgușanu și afaceristul Gabi Bădălău au fost surprinși într-un aeroport, în timp ce se aflau în tandrețuri – ipostază ce confirmă faptul că splendida blondă s-a îndrăgostit. Potrivit Spynews.ro, relația lor ar fi una foarte serioasă, iar cei doi ar avea deja și nași.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau ar urma sa se casatoreasca. E anuntul momentului in lumea mondena din Romania
Bianca Dragusanu

Ce planuri are Bianca Drăgușanu în Dubai

În urma despărțirii de Alex Bodi, care s-a aflat un timp în spatele gratiilor, după care a dat un interviu alături de Daria Radionova, noua lui iubită, Bianca Drăgușanu s-a hotărât să facă un pas important în plan profesional. Astfel, ea a început să facă demersuri pentru a-și extinde domeniul de business. Frumoasa blondă caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, motiv pentru care a mers în Dubai, unde a apelat la Ramona Gabor, stabilită acolo.

”Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate. Așa că a decis să meargă în capitala luxului sperând că acolo va găsi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea, așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfumuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai”, a spus o sursă din anturajul Biancăi Drăgușanu, citată de wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu și-a făcut un cadou incredibil de Crăciun

Pentru că îi place să trăiască pe picior mare, dar și deoarece consideră că merită, Bianca Drăgușanu și-a făcut un cadou incredibil de Crăciun. Mai exact, un Bentley. Frumoasa blondă a precizat că muncește mult, se implică în totalitate în proiectele ei, așa că merită să se răsfețe.

Bianca Drăgușanu a făcut această afirmație în contextul în care, de curând, a fost atacată de Claudia Pătrășcanu, care are doi copii cu Gabi Bădălău. Fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy a spus că noua femeie din viața fostului ei partener trăiește din banii bărbaților băgați și că, de fapt, acesta ar fi secretul vieții ei în condiții de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...