Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, răsturnare de situație ca-n filme. ”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, răsturnare de situație ca-n filme. ”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Deși, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț dând de înțeles că între ei totul s-a terminat, aceștia îi șochează din nou pe fani. Se pare că iau încalcul o împăcare și mai mult poate chiar o nouă cerere în căsătorie. Ce se întâmplă între Bianca și Alex acum și ce anume i-a făcut să se răzgândească?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi din nou împreună?

Cei doi au intrat în direct prin video call în emisiunea lui Teo Trandafir de pe Kanal D, unde au anunțat că formează din nou un cuplu. Se pare că Bianca și Bodi au îngropat securea războiului, iar cel care a făcut primul pas este Bodi, recunoaște chiar el.

Acesta s-a întors de la Londra special pentru a-i recâștiga inima frumoasei blondine și pentru a-i mai cere o nouă șansă, pe care a și obținut-o. Astfel, cei doi locuiesc acum în aceeași casă din nou. ”Eu am făcut primul pas. Bianca s-a lăsat greu”, a spus Bodi.

bianca dragusanu, alex bodi, impacare

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi din nou împreună?

Bianca a confirmat faptul că s-a împăcat cu Bodi, însă a menționat că așteaptă ca aceasta să-i câștige din nou încrederea. De asemenea, vedeta a mai dezvăluit că urmează să fie cerută din nou în căsătorie, dar și faptul că atât ea cât și Bodi, urmează să semneze un contract de confidențialitate în ceea ce privește viața lor personală.

”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Trebuie să am din nou încredere în ceea ce face, nu doar în ceea ce spune. Acum suntem iar împreună și vreau să construim. I-am cerut să semnăm contract de confidențialitate, cine greșește, plătește de acum înainte, pentru că viața noastră privată trebuie să rămână așa. L-am rugat să fie mai matur”, a declarat Bianca la Teo Show.

Reamintim faptul că tabloidele vorbesc despre faptul că Alex Bodi s-ar fi văzut cu presupusa amantă, Daria Radionova cât timp a stat la Londra. Însă, faptele lui Bodi, par să demonstreze altceva din moment ce acesta a închiriat un avion personal acum două zile special pentru a ajunge în brațele Biancăi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț la notar pe data de 10 martie. Întâlnirea a fost una marcată de un nou scandal. Mai mult, Bianca l-a acuzat pe Bodi că ar fi fost violent cu ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI