Bianca Drăgușanu se căsătorește la doar câteva luni după divorț. Cum a luat decizia

Iancu Andreea 04.08.2020, 15:20

Viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu îi ține cu sufletul la gură pe fanii săi. După ce au trecut prin mai multe scandaluri, terminate cu despărțiri furtunoase, Bianca și Bodi au ales să divorțeze. Totuși, se pare că cei doi sunt de nedespărțit și își doresc să ajungă din nou în fața ofițerului de Stare Civilă. La doar câteva luni de la separare, blondina și Alex Bodi au decis să se căsătorească.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nuntă după divorț

Frumoasa Bianca pare să treacă printr-o perioadă minunată în viața sa. Astfel, vedeta a decis de curând să mai dea o șansă poveștii de dragoste pe care o trăiește alături de fostul său soț, Alex Bodi. Deși au trecut prin mai multe despărțiri și sunt în prezent divorțați, Bianca și Alex își vor uni din nou destinele în fața ofițerului Stării Civile.

În ultima vreme relația dintre ei a fost una plină de afecțiune și momente frumoase. Cei doi au petrecut o vacanță la mare, în compania copiilor lor. De asemenea, pentru a petrece timp în intimitate, cuplul a ales să aibă și o escapadă romantică pe Coasta de Azur. Având în vedere că lucrurile stau foarte bine între Bianca și Alex, blonda a decis să facă un anunț inedit în cadrul unei emisiuni TV.

Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat Sofia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Bianca a fost căsătorită cu Victor Slav
Bianca a fost căsătorită cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu, divorțată de două ori

Frumoasa blondă a mai fost căsătorită cu Victor Slav. Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 6 septembrie 2013, iar nunta a fost oficiată pe 29 septembrie. Nașii cuplului au fost chiar Nicoleta Luciu și soțul său, Zsolt Csergo. Din păcate, mariajul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu a rezistat. Astfel, soții au divorțat la câteva luni, în 2014.

Totuși, cei doi și-au reluat relația în secret, după ce Bianca a rămas însărcinată. Fiica lor, Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. În ciuda familiei frumoase pe care o avea alături de Victor, Bianca a decis să meargă pe un drum diferit.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi, în 2019. Ceremonia celor doi a fost făcută în mare secret, însă cuplul a divorțat pe 10 martie 2020, la notar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...