Bianca Drăgușanu, scoasă din minți de Alex Bodi. Ce i-a reproșat în public

Iancu Andreea 22.10.2020, 14:09
Bianca Drăgușanu, scoasă din minți de Alex Bodi. Ce i-a reproșat în public

Nu trece o zi fără ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să nu aibă parte de un conflict. Cearta recentă a celor doi nu face parte din seria despărțirilor și împăcărilor, însă poate fi considerată importantă pentru relația de cuplu. Se pare că blondina a fost deranjată de un gest al iubitului său și nu a mai suportat, izbucnind în public.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și-a ieșit din minți

Blondina nu a mai rezistat și s-a filmat în timp ce își manifesta furia față de iubitul său. Se pare că Bianca Drăgușanu a fost nemulțumită de fotografiile pe care Alex Bodi i le-a făcut în timpul antrenamentului la sală. Vedeta a dezvăluit întreaga situație pe contul său de Instagram prin intermediul unor story-uri.

Aflată alături de Bodi la sala de fitness, Bianca a decis să se fotografieze împreună cu produsele lansate de iubitul său. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că le folosește pentru a slăbi și pentru a se bucura de mai multă energie pe parcursul zilei. Totuși, în ciuda gestului frumos de a-și ajuta partenerul de viață, Bianca a fost nemulțumită de imaginile imortalizate de Alex Bodi.

„M-am antrenat destul de bine astăzi, iar când a fost nevoie să mă pozez cu produsele pentru slăbit și pentru energie pe care le folosesc, am cerut ajutorul iubitului meu. Care ce să crezi și ce să vezi?! A vrut să mă ajute, dar mi-a făcut niște poze, dar pozele sunt îngrozitor de urâte. Parcă face intenționat pozele urât! Adică, în momentul în care eu îi fac pozele, știu din ce unghi să-l iau, îl învăț cum să stea. Iar el când îmi face poze, îmi face cele mai urâte poze din Univers! Adică, cu toate că mă pun în lumina care mă avantajează și în unghiul care mă avantajează, tot îmi face poze urâte”, a povestit supărată Bianca.

Bianca a povestit totul pe Instagram
Bianca a povestit totul pe Instagram

De la reproșuri la împăcare. Ce a apreciat Bianca Drăgușanu la Bodi, într-un final

Blondina a revenit ulterior la gânduri mai bune și a mărturisit că a remarcat totuși efortul lui Alex de a obține fotografiile dorite. Totuși, creatoarea de haine consideră că este ceva în neregulă cu faptul că iubitul său o pune adesea într-o lumină mai puțin avantajoasă în fotografii.

„Vouă vi s-a întâmplat așa ceva? Ei nu știu să facă poze, frate! Ei nu știu să facă poze și noi știm! Apreciez că și-a dat silința și a depus mare efort să îmi facă niște poze frumoase. Situația stă în felul următor: produsul ăsta chiar îmi dă energie, chiar îmi să putere și chiar mă ajută să mă mențin într-o formă de invidiat. Și dânsul, de aici, într-adevăr, și-a dat silința să-mi facă niște poze mișto, dar parcă nu știu ce să zic… Nu… eu zic că intenționat nu le face mișto! Cum vă explicați că eu tot timpul îi fac poze mișto lui și el, mie, nexam?!”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...