Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce a putut să spună despre căsnicia cu acesta

Madlen Moraru 05.06.2020, 17:04
Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce a putut să spună despre căsnicia cu acesta

Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Alex Bodi. Blondina a fost prezentă într-o emisiune TV acolo unde a făcut cele mai sincere precizări legate de fostul ei partener. Vedeta nu s-a ferit absolut deloc să recunoască motivul pentru care ea și afaceristul s-au despărțit iarăși.

Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fie într-o fază de răzbunare, după cea mai nouă ruptură suferită în relația lor. Controversatul cuplu a marcat o nouă despărțire cu doar câteva zile în urmă, iar vedeta a revenit în Capitală. Deși începutul pandemiei din România îi regăsea împreună și mai fericiți ca oricând în prezent lucrurile s-au schimbat complet între ei. Afaceristul i-a transmis recent un mesaj usturător Biancăi, prin intermediul unei postări pe Instagram. La rândul ei, Bianca n-a trecut pur și simplu totul cu vederea și a decis să îi dea replica fostului ei partener de viață.

De aceea, cât a fost prezentă în emisiunea Vorbește Lumea, Bianca Drăgușanu a oferit detalii neștiute și despre mariajul ei, dar și legate de viața de familiei. Se pare că ei n-au fost compatibili până la urmă și acest aspect a fost punctat de către blondină. La 38 de ani, nu a exclus și varianta unei alte nunți, spre surpriza prezentatorilor PRO TV și a publicului.

Bianca a surprins când a vorbit liber despre Alex Bodi. În perioada imediat următoare aceasta are mari planuri și vrea să se dedice mai mult fiicei sale, Sofia, cu care plănuiește să petreacă mai mult timp. Totuși Bianca se vede mireasă și pentru o a treia oară, deși a recunoscut că până acum s-a grăbit în relațiile pe care le-a avut.

Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce a putut să spună despre căsnicia cu acesta
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit recent încă o dată după o relație plină de scandaluri

Ce a putut să spună despre căsnicia cu afaceristul

„Cred ca după un an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei și să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a spus Bianca Drăgușanu la Vorbește Lumea.

„A doua mea căsnicie este irelevantă! Nu avem copii, nu contează pentru mine”, a fost reacția Biancăi atunci când a fost întrebată despre căsnicia cu Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe