Bianca Drăgușanu, înfrângere în procesul cu Claudia Pătrășcanu. Câți bani trebuie să-i plătească rivalei

Andrei Simion 23.03.2023, 15:51

Bianca Drăgușanu a suferit o înfrângere în procesul cu Claudia Pătrășcanu, cu care s-a întâlnit, miercuri, la Tribunalul din Constanța. Magistrații i-au dat dreptate fostei soții a lui Gabi Bădălău, iar actuala parteneră a omului de afaceri a fost obligată la plata unei sume de bani.

Bianca Drăgușanu, înfrângere în conflictul cu Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu i-a deschis Claudiei Pătrășcanu un proces de defăimare, acuzând faptul că ar fi pierdut contracte din cauza unor declarații ale fostei soții a lui Gabi Bădălău. Vedeta a cerut ca artista să îi plătească daune morale în valoare de 50.000 de euro.

„Cum vă explicați acest conflict? Când această persoană are conflicte de când a apărut pe TV. Ba cu X, cu Y, cu Z, dacă răsfoiți, aflați. Cum s-a nimerit tocmai acum? Ce vorbim aici? Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă. Nu am jignit pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, am fost respectuoasă”, a spus Claudia Pătrășcanu.

„Ea vrea bani, nu face decât să-și facă rău singură. Nu poți să ceri așa bani de la un om. Cum ar fi să vin și eu zic că vreau niște bani. Eu dacă am tăcut, dacă nu am făcut nimic, nu am dat-o în judecată, asta e.”, a mai spus cântăreața despre Bianca Drăgușanu.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu

Instanța i-a respins Biancăi Drăgușanu cererea de chemare în judecată a Claudiei Pătrășcanu, motivând că aceasta este neîntemeiată. Vedeta are drept de apel în termen de cinci zile de la pronunțarea deciziei. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău poate depune apelul la Judecătoria Constanța, sub sancțiunea nulității.

Bianca Drăgușanu, datoare. Surpriză la întâlnirea cu Claudia Pătrășcanu

De asemenea, conform deciziei publicate pe Portalul Instanțelor de Judecată, Judecătoria Constanța a obligat-o pe Bianca Drăgușanu la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reprezentând onorariul de avocat.

„Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o”, a reacționat Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut parte de o surpriză la întâlnirea de miercuri. Cele două femei s-au îmbrăcat aproape la fel, cu un trenci de culoare închisă și cu părul aranjat într-un mod similar.

Urmăriți Impact.ro și pe