Bianca Drăgușanu, înainte și după. Cum s-a transformat vedeta de când apare la TV

Daria Petrescu 13.08.2020, 21:02
Bianca Drăgușanu, înainte și după. Cum s-a transformat vedeta de când apare la TV

Bianca Drăgușanu are 38 de ani și este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Ce-i drept și una cu cele mai multe operații estetice. Pentru că din momentul în care a apărut pe micile ecrane și până în prezent, vedeta a avut parte de o adevărată transformare, din cap până în picioare. Bianca de acum nu mai amintește cu nimic de tânăra inocentă care a apărut în urmă cu mulți ani la emisiunea „Din Dragoste”. Iată cum s-a trasformat iubita lui Alex Bodi, de când apare la TV.

Vedeta a făcut orice pentru a arăta așa cum își dorește

Bianca  a ajuns de multe ori pe mâna medicului estetician și nu a făcut rău, pentru ca este mulțumită de felul în care arată. Chiar dacă a primit și multe critici. Mulți au spus că e prea slabă, alții că pare falsă și că nu mai are nimic natural. Însă ei nu i-a păsat, iar acum arată mai bine ca niciodată. De-alungul anilor şi-a făcut zeci de intervenţii pentru care a plătit zeci de mii de euro. Chipul ei este transformat.

Așa arăta Bianca atunci când a apărut pentru prima oară la tvAșa arăta Bianca atunci când a apărut pentru prima oară la tv
Așa arăta Bianca atunci când a apărut pentru prima oară la tv

La începutul anilor 2000, Bianca Drăgușanu arăta ca orice altă fată. Părul lung și ondulat, dantura imperfect și 25 de kilograme în plus. Toate astea au devenit istorie. Odată cu apariția în lumina reflectoarelor, și-a injectat buzele și și-a mărit bustul. În urmă cu șase ani, vedeta făcea un inventar al operațiilor estetice, dar și cât a cheltuit pe ele.

Atunci când și-a făcut apariția la brațul lui Cătălin Botezatu, ca și iubită a acestuia, Bianca a făcut senzație. Rezultatele în urma operațiilor estetice și-au spus cuvântul, iar aceasta arăta mai bine ca niciodată.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Bătezatu pe vremea când erau iubiti
Bianca Drăgușanu și Cătălin Bătezatu pe vremea când erau iubiti

A cheltuit zeci de mii de euro pe operații

„Referitor la ochi…Sunt ochii mei să ştiţi, nu sunt lentile de contact, nu am folosit niciodată. Nu am gene false la ora asta, deşi mai folosesc, ca şi extensiile. De asemenea, nu am nasul operat. Nu mi-am scos coastele şi dacă vreţi o să fac o radiografie, ca să vă arăt că le am pe toate. La fund nu mi-am făcut nimic. În buze nu îmi mai pun acid hialuronic, pentru că doctorul meu, Kasem, mi-a interzis’, a mărturisit Bianca Drăguşanu, la Kanal D în urmă cu ceva timp.

Evident, de atunci și până acum, Bianca Drăgușanu a mai investit în corpul ei. Și-a operat nasul, sânii, dar și posteriorul. De asemenea, fosta soție a lui Victor Slav a slăbit enorm. Până în 2014, Bianca cheltuise 16.000 de euro pe operații.

Iată care sunt acestea: extensii- , faţete dinţi- 10.000 de euro , sprâncene tatuate – 300 de euro, gene false – 30 de lei, de două ori, silicoane – 2.500 de euro, o singură dată. De asemenea,  aluniţe socase- 200 de euro, picioare, strict medical- aproximativ 2.000 de euro. Fond de ten pentru picioare- 360 de euro, mărire de buze- 300 de euro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe