Bianca Drăgușanu, în presa străină. Ce scriu englezii despre fosta asistentă tv

Andrei Cezar 13.07.2020, 13:58

Bianca Drăgușanu a ajuns în presa internațională. Englezii de la ”Daily Star” au vorbit despre fotomodelul român, incluzând-o la categoria celor mai ”tunate” femei. Jurnaliștii britanici au vorbit și despre planurile blondinei de a-și deschide ”o școală de dive”

Bianca Drăgușanu, în presa britanică

Nu de puține ori vedeta a recunoscut că are numeroase operații estetice, care au costat-o zeci de mii de euro. Bianca Drăgușanu și-a mărit sânii și fundul, și-a îngroșat buzele, și-a subțiat gleznele, a făcut rinoplastie, și-a pus fațete dentare de 10.000 de euro. Pentru aceste lucruri, vedeta a atras atenția și presei din străinătate. Jurnaliștii britanici de la ”Daily Star” consideră că blondina a ajuns să arate ”ca o păpușă Barbie”, potrivit Click.ro.

„Una dintre femeile care și-au făcut atât de multe operații estetice, încât a ajuns să arate ca o păpușă Barbie”, au notat jurnaliștii.

Presa din Regat s-a referit și la declarațiile recente ale Biancăi, potrivit cărora își va deschide o ”școală de dive”.

 „Eu vreau să deschid o >. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu, în presa străină. Ce scriu englezii despre fosta asistentă tv
Bianca Drăgușanu, în presa străină. Ce scriu englezii despre fosta asistentă tv

Bianca Drăgusanu și Alex Bodi, împreună la mare

Jurnaliștii britanici mai scriu că Bianca Drăgușanu a pozat în Playboy, în anul 2010, iar în schimbul pictorialului vedeta ar fi primit 8.950 de lire sterline (10.000 de euro), informație pe care au găsit-o tot în presa din România.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, din nou, un cuplu după ce divorțaseră de curând. Se pare că povestea lor de dragoste este un mister pentru toată lumea. Nimeni nu mai știe numărul despărțirilor și al  împăcărilor și nici ce sentimente îi mai leagă pe cei doi. Recent au fost surprinși pe Litoralul românesc, acolo unde au petrecut alături de mai mulți prieteni.

Urmăriți Impact.ro și pe