Bianca Drăgușanu e la un pas de faliment. ”Nu vedeți că își vinde gențile pe internet?”

Iancu Andreea 04.06.2020, 21:10

Bianca Drăgușanu afișează mereu o imagine de femeie realizată, independentă financiar, care își poate permite absolut orice. Cu toate acestea, nici măcar ea nu a fost ocolită de criza financiară rezultată în urma pandemiei. Se pare că blondina nu o duce tocmai bine din punct de vedere al mărimii conturilor. Astfel, surse din anturajul vedetei spun că ea se află la un pas de faliment.

Fără Bodi și fără bani

Bianca nu pare să aibă noroc în dragoste, dar nici banii nu se mai strâng ca altădată în buzunarele blondei. Pandemia a afectat grav resursele financiare ale Biancăi. Aceasta nu mai încasează nici măcar jumătate din sumele pe care le producea la începutul anului.

De asemenea, blondina a trecut de la extaz la agonie pe parcursul ultimelor luni. Ea și-a canalizat mare parte din energie în certurile avute în căminul conjugal. Astfel, aceasta s-a despărțit și s-a împăcat în repetate rânduri cu fostul său soț, Alex Bodi, de care a decis să divorțeze. Bărbatul a adus-o chiar în stadiul în care ar fi vrut să se sinucidă. Alex Bodi era mereu suspectat de Biancă de faptul că o înseală. Până la urmă s-a dovedit că flerul său nu o înșela. Bodi a fugit în brațele Dariei, o rusoaică focoasă, după despărțirea de Bianca.

Alex Bodi și Bianca obișnuiau să formeze un cuplu
Alex Bodi și Bianca nu mai formează un cuplu

Atelierul de croitorie, aproape de faliment

Totodată, resursele financiare au fost afectate de această separare. Bianca nu se mai poate baza pe conturile lui Bodi și trebuie să se descurce singură. Potrivit unei surse din anturajul blondinei, afacerea cu atelierul nu mai este la fel de productivă.

Nu ați văzut că nu mai promovează nimic în online înafară de extensii si produsele acelea de înfrumusețare care sunt implicate într-un scandal mostruos? În rest, nu prea mai e căutată de nimeni pentru că nu mai prezintă credibilitate, iar scandalurile în care a fost implicată au contribuit și ele. Acum e pe locul 8-9 în topul influencerilor. Nici nu prea mai există. Ea încearcă să pozeze într-o femeie independentă financiar, însă ce femeie care este așa își vinde gențile pe Instagram? Nici cu atelierul nu îi mai merge deloc. Niciodată nu i-a mers strălucit, ăsta este adevărul, dar acum chiar este în gaură mare, a declarat o persoană din anturajul Biancăi Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...