Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incredibile despre relația Dariei Radionova cu Alex Bodi. „Îmi este milă de ea”

Iancu Andreea 25.01.2021, 14:39

Bianca Drăgușanu și rivala ei, Daria Radionova, s-au luptat pentru inima aceluiași bărbat, Alex Bodi. Competiția dintre cele două este cunoscută de luni bune, însă după ce Bianca s-a despărțit de omul de afaceri, schimbul de replici dintre ele a devenit și mai aprig. Recent, Bianca Drăgușanu a decis să vorbească despre relația Dariei Radionova cu Alex Bodi.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația Dariei Radionova cu Alex Bodi

Fosta prezentatoare TV nu reușește să se țină departe de scandaluri și intrigi, nici chiar după ce a mărturisit că trece printr-o perioadă minunată din punct de vedere emoțional. Bianca Drăgușanu a fost văzută recent în compania lui Gabi Bădălău, încă soțul Claudiei Pătrășcanu. Cu fluturi în stomac, proaspăt întoarsă dintr-o vacanță exotică în Maldive, Bianca a revenit în atenția publicului după ce viitoarea soție a lui Alex Bodi a vorbit despre ea.

Frumoasa blondină a dezvăluit faptul că îi era cunoscută relația fostului său soț cu Daria Radionova, mai cu seamă că pe parcursul conflictelor din interiorul mariajului, afaceristul mergea des la Londra pentru a se resemna în brațele focoasei Daria. Pentru că Bianca și Alex s-au despărțit, vedeta nu își dorește să se mai asocieze cu numele celor doi.

În primul rând despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț din luna februarie a anului 2020? Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar. Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu îmi doresc asocierea cu niște persoane cu care nu am tangențe. Adică vrea să fie o doamnă pe numele meu? Eu nu am discutat despre ce s-a întâmplat cu adevărat, pentru că eu nu vorbesc despre oameni inexistenți, a spus Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

Alex Bodi și Daria Radionova
Alex Bodi și Daria Radionova

Daria Radionova, reacție la adresa Biancăi

Mai puțin acidă, fosta rivală a Biancăi Drăgușanu la inima lui Bodi a mărturisit că nu se lasă doborâtă de vorbele rele pe care i le aruncă Bianca. Daria Radionova păstrează o atitudine admirabilă și nu intră în acest conflict, susținând că ea nu va face afirmații urâte la adresa Biancăi.

Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui, mărturisea de curând și viitoarea soție a lui Alex Bodi, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...