Bianca Drăgușanu, desfigurată după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de Alex Bodi. Scene cutremurătoare. Fanii sunt șocați

Iancu Andreea 01.10.2020, 20:13
Bianca Drăgușanu, desfigurată după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de Alex Bodi. Scene cutremurătoare. Fanii sunt șocați

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt personajele principale ale unui nou scandal apărut în presă. După ce lucrurile păreau să se fi așezat între ei doi, se pare că nu este deloc așa. Recent, Bianca ar fi fost bătută cumplit de Alex Bodi, apărând desfigurată în public, conform publicației cancan.ro.

Bianca Drăgușanu: „Astăzi îmi dau ochelarii jos și vă arăt cum arată o femeie iubită”

În urmă cu doar câteva ore, blondina anunța pe InstaStory că urmează să facă o dezvăluire inedită despre viața sa. Bianca lăsa să se înțeleagă că sub ochelari ascunde un detaliu incendiar.

„Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că staţi cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare. Urmează să îmi dau toate măștile jos, toţi ochelarii jos ca să vedeţi despre ce e vorba, de fapt, real în viaţa mea. Pentru că știu că sunteți foarte mulţi care mă apreciaţi, care vă daţi cu părerea despre ceea ce fac eu, despre ceea ce sunt eu. Ei bine, pentru că eu sunt un om foarte asumat și care depășește orice situaţie cu brio, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și ochelarii jos și am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.

Vestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conţine mijlocul lunii septembrie. Și bineînțeles, cel mai important factor din viaţa mea, Sofia, care merită să aibă o mamă fericită… Deci am de gând să vă prezint o poveste foarte interesantă, foarte adevărată, cu iz de dramă. Stați aproape.”, mărturisea Biana pe Instagram.

Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cumplit de Bodi
Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cumplit de Bodi

Desfigurată după ce ar fi fost bătută de Bodi

Se pare că dezvăluirea a fost făcută deja de către cei de la cancan.ro, care au surprins o serie de imagini răvășitoare cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Astfel, potrivit reporterilor, blondina ar fi fost bătută cu bestialitate de către Bodi. În clipul postat pe site-ul cancan.ro, Bianca apare total răvășită, într-o suferință fizică cumplită. Pentru a intra în casa din Pipera, Bianca a avut nevoie de susținerea lui Alex Bodi, deplasându-se cu greutate.

De asemenea, pe chipul Biancăi se putea observa o vânătaie serioasă, despre care sursa citată afirmă că ar fi urmarea unei bătăi primite de fotomodel. Se pare că Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă unor violențe greu de imaginat din partea afaceristului.

Deși în urmă cu numai o săptămână cei doi pozau în cuplul perfect, chiar la aniversarea micuței Sofia, se pare că lucrurile sunt total diferite în realitate. Rămâne de văzut ce va dezvălui Bianca în cadrul intervenției pe care a anunțat-o astăzi pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...